anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă doare foarte tare pe sub burtă și mijlocul. Menstruatia trebuie sa-mi vina doar săptămână viitoare. Luna trecuta mi-a venit mai repede cu 4 zile cam așa. Nu mai știu cum îmi vine ca mi s-a dereglat. E cel normal durerile astea? Înainte nu mă prea durea. Dar azi a început.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Poate esti racita/poate ai infectie/ poate ai chisturi.
Toate astea duc la intarzierea CM si da dureri.
Un control si ceva analize ar fi indicat.
O zi bunahappy

| EvaTramell a răspuns (pentru caramela):

Am fost operata de chisturi. Și de la operație mi s-a cam dereglat puțin. De răcită nu pot sa fiu pentru ca am tot timpul ceva la spate. Și durerea diferă puțin. Adică atunci când îmi este frig sau mă răcesc, mă doare altfel. Și acum altfel. Poate e normal. Poate mi va veni mentruatia mai repede.

| caramela a răspuns (pentru EvaTramell):

Poate fi si infectie..totusi, ai putea opta pentru un contol..mai ales ca ai fost operata.
O zi bunahappy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Acele dureri pot reprezenta simptome premenstruale care apar cu 3-7 zile ( sau, mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - deci, sunt relativ normale şi e posibil ca în următoarele zile să-ţi vină menstruaţia!

Pentru a atenua temporar aceste dureri pre/menstruale, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.

Toate cele bune!