| Prăjiturică_5703 a întrebat:

Buna!
Ma doare in partea dreapta aproape de sold durerea este spre burta(nu spre spate) si ma doare in special cand e vezica urinara plina si cand urinez. apoi durerea se amelioreaza... mi`e tare frica sa nu fac apendicita sau sa fie ceva la ovar:-s voi ce parere aveti...multumesc anticipat:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ProCoSmYn a răspuns:

Stai linistita si mie mi s-a intamplat mereu mi se intampla dimineata pentru ca tii prea mult in tine si asta inseamna ca ai vezica mica si urina nu are unde sa se duca si atunci te doare in partea aia

6 răspunsuri:
| andreea98esteacumBubbleS a răspuns:

S-ar putea sa fie de la rinichi. mergei la doctor

| JustMe_8048 a răspuns:

Nu`ti fa griji ...trece cate o data am si eu problemele aste.happy...

| Prăjiturică_5703 explică:

Multumesc am dat vot la toti :*:*:*

| A8ex a răspuns:

Singura solutie este sa te duci la doctor poate nu e nimic grav dar nu strica o vizita la doctor

| adyrusu16 a răspuns:

Du-te la un doctor.winking

| pisi_7429 a răspuns:

Sa te doara nu este normal, cel mai bine ar fi sa mergi la un doctor.Si ar fi bine sa faci asta cat mai repede, daca se poate chiar si saptamana asta.Nu iti fie frica sa mergi la doctor fiindca e spre binele tau mergi cu incredere, un doctor stie cel mai bine ce e de facut... Vorbeste cu mama ta si sa mergeti impreuna.Asa este cel mai bine sa faci sa mergeti impreuna.Succes