anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna.
Ma doare ingrozitor capu'.
mama mi-a dat niste pastile dar vad ca nu au efect
stiti niste metode naturale? (urgent)

PS: nu am temperatura :p

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| venerra a răspuns:

Incearca sa recurgi la masaj(mie personal imi trece imediat durerea de cap)sau la aromoterapie(uleiurile, lumanarile parfumate)te poeta ajuta sa-ti relaxezi mintea si-ti va trece rapid de ex musetel-calmeaza, lavanda-relaxeaza, scortisoara-reduce stresul...Sau chiar si la muzica, asculta ce muzica preferi tu si te va calma, de obicei se spune ca muzica clasica e cea mai indicata...baftawinking

7 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Exista un punct pe mana intre degetul mare si degetul si aratator foarte dureros. daca il apuci cu doua degete de la mana cealalata si strangi un pic mai tare iti va trece durerea de cap.

| machupicchu a răspuns:

Orice durere este un semnal de alarma ca ceva nu functioneaza bine din diferite cauze... asa ca mergi la medic si, pentru ca aceste cauze sunt multe: ORL(sinusuri), reumatologie(cervicala), hepatologie(bila)si multe alte cauze...afla care este cauza durerii tale. Sanatate.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Bea un ceai de musetel, punete in pat si stai linistita.Pastila care ti-a dat-o mama ta o sa isi faca efectul, insa nu asa de repedewinking
Multa sanatate!kiss

| SweetCandy a răspuns:

Asculta melodia asta:Vis de dragoste de Liszthappy
sper sa iti fie de folos... e cel mai "naturist"happy

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Cafea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa faci o vizita la medicul de familie, poate migrene, cari dentare cu puroi netratate care impiedica buna circulatie sanguina la nivel capilar...sau multe alte problema.medicul este singurul in masura sa-ti dea un tratament corespunzator.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fara alcool!

Întrebări similare