Salut!
In primul rand, no need for worries! Am avut aceeasi problema, care a durat mult timp... M-am panicat constant, crezand ca ar putea fi vorba despre apendicita. Dar nu asta a fost.
Apendicita, cum a spus si @Ciprian4679, vine si cu alte simptome, mult mai complexe, pe langa durere.
Daca analizele au iesit bune inseamna ca nu e nimic in neregula.
Durerea poate sa provina si de la ovare. De asemenea, poate aparea ca un semnalment al instalarii menstruatiei.
Sau de la ibs (/sindromul colonului iritabil). Da aceleasi dureri precum apendicita; acestea doua pot fi adesea confundate.
Am ibs si inteleg mult prea bine ingrijorarea ta. Acesta apare pe baza de stres si arareori poate fi tratat cu medicamente... Totul sta in a lucra TU cu TINE insati. Si cu stresul, bineinteles!
O alta cauza ar putea fi si lipsa de Calciu in organism.
Oasele devin sensibile si poti resimti mici dureri...
Iti sugerez sa stai linistita, căci totul este in regula!
Daca mai ai si alte nedumeriri/intrebari, imi poti scrie!
P.s. La mulți ani! Un an nou fericit, plin de împliniri iti doresc!
Mulțumesc din suflet pentru răspuns, sper sa fie totul bine. (Sigur ai avut și tu aceleași dureri la pubertate?)p.s ms pentru urare îți doresc am nou fericit!
Stai linistita,
Toti am trecut prin ceva similar, mai mult sau mai putin.
Poti merge sa faci o ecografie abdominala, sa poti rasufla usurata dupa aceea.
Cu drag! Multumesc si eu!
Mulțumesc, te pup, scuze de deranj
Cu mare drag! Nu ai deranjat, stai fara griji. Te imbratisez!
Mai am o intrebare(scuze de deranj) Acum ma mai doare și burta în partea drepta(și ai spus ca și tu ai avut dureri în dreapta) vreau sa știu dacă este tot de la,, pubertate" ca menstruatia mi-a venit.
Salut, stai linistita.
Da, daca ti-a venit menstruatia, atunci se explica durerea din partea dreapta. Ovarele, din nou.
Are sa mai tina cateva zile... De obicei, vine insotita si de sensibilitati ale ambilor sani, dureri de cap, pofta de dulce, oboseala, durere a intregii burti, ori in partea stanga, ori in dreapta, ori totala; stres samd.
Poti lua un nurofen, iar peste cateva ore, 5-6h, si un nospa, daca durerea inca persista.
Ti-am zis. Este normal. Multe femei au problema asta.
Imi poti spune, totusi, ce varsta ai, te rog?
Nu iti pot lasa mesaj.
Daca doresti sa ma mai intrebi ceva, imi poti scrie. Nu este niciun deranj!
Am 14 ani.
Menstruatia mi-a venit pentru prima data în noiembrie, apoi în decembrie nu a venit(a zis doctor ca pana se regleaza) Dar acum în ianuarie a venit și mi-a și trecut și nu înțeleg de ce am aceste dureri.
Tu ce vârstă ai(dacă nu te super)
Multi inainte.
Daca ai vorbit si cu doctorul, atunci e ok.
E normal sa ai aceste dureri, intelege. Ti-a venit pentru prima si prima oara in urma cu doua luni. E destul de recent. Si ti-a trecut in ianuarie.
Dar daca tot ai motive de ingrijorare, mergi la medic si fa un control ginecologic si ai rezolvat problema. Ori o ecografie abdominala.
Nu te mai speria atata ca nu ai nimic.
Ma duc sapt asta și fac ecograf
Buna! Simptomele apendicitei sunt mult mai ample pe langa durere apare : greata, varsaturi, lipsa poftei de mancare, uneori febra, modificare de tranzit. Daca analizele ti-au iesit bine, mai mult ca sigur durerea provine de la ovar.
Mai am uneori greata și nu am pofta de mancare dar uneori nu mereu și medicul a zis ca tot de la pubertate este
LarisaChe07 întreabă: