| Cosminacautamuzica a întrebat:

Buna, mă doare măseaua foarte tare. Am o gaura mare și iese o carne. Jumătatea din spate a măselei e neagra dar nu de la carie. Și mi s-a umflat in stânga sub maxilar unde e măseaua când ridic limba sau înghit, mă doare măseaua și umflatura. Ce pot sa fac? Am luat pastile. Multe pastile. Nu pot merge la dentist până ce părinții mei iau salariul, va rog să mă ajutati.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DaniTDCI a răspuns:

Du-te la spital la urgente stomatologice, acolo nu trebuie sa platesti absolut nimic, in cel mai rau caz cere bani imprumut si du-te, ai stat destul de mult pana ti-a ajuns maseaua in ultimul hal.

| nukeyly a răspuns:

1. Mai poti trage de timp > 3-4 cuisoare macinate sau pisate pe o vata uda pusa pe gingia cu bai, uleiuil estential amorteste tot o vreme apoi repeta la infinit, anesteticul de la dentists e pe baza de ulei de cuisoare.
2. Clateste 10 minute gura cu apa oxigenata 3% asta e bun dezindectant natural pentru tot ce ai viu[bacterii virusi infectiii] in gura si amelioreaza durerea
3. In final mergi si rezovi problema la medic.
4. Daca te intinzi cateva luni sa zicem, infectia poate migra in creier cu rezultate... FINALE.

| VasileRapidistu13 a răspuns:

Imprumuta de la vreo ruda sau prieten, pune apa rece langa masea si stai cu ea, dar la urgente nu te puteai duce fara bani?