Nu întotdeauna durerile de spate sunt echivalente cu venirea ciclului. Se poate să fie şi din altă cauză. Dar depinde şi unde te doare, mai jos, mai sus etc. Baftă!
Spatele poate de doare daca ai facut dusuri reci acum ca este vara si ar racit la mijloc.sau ai stat in curent in casa sau in aer conditionat sau la metrou.sint magazine cu aer conditionat unde temperatura este rece si afara este 40 de grde vii incinsa si racesti.
Hmm... cred ca da si pe mine ma doare spatele!
pote ca ai prins raceala la spate ai stat cu spatele gol mi se mai intambala! oricum o sa vezi
Si pe mine ma doare spatele de cand mi-a venit menstruatia pentru prima data si ma fac in fiecare seara cu o crema numita Puterea Ursului (spune-i mamei tale sa tio comandecosta 25 lei) si o las sase uste (te va ared putin pentru ca e cu ardei iute, dar nu te faci cu foarte multa) sper ca te-am ajutat succes
Draga mea, ce ai vrut sa spui cu: "nu am avut ciclu de o saptamana". Adica nu l-ai avut timp de o saptamana sau cal-ai avut acumn 2 saptamani, iar saptamana trecuta nu. Oricum ar fi, durerea de spate poate avea mai multe cauze: ciclul menstrual; daca te-a tras curentul; daca ai ridicat ceva greu; un efort fizic brusc mai intens; ridicare incorecta; un accident, o leziune in timpul practicarii sportului sau o cadere; lipsa tonusului muscular, pozitia de dormit, mai ales daca dormiti pe abdomen; o perna care forteaza gatul intr-un unghi nefiresc; mentinerea timp indelungat a unor pozitii neadecvate, precum statul pe scaun la birou, in fata calculatorului, statul in picioare (ortostatismul prelungit), ridicarea si purtarea de greutati, inclusiv ghiozdanul sau geanta de catre copii si adolescenti; mentinerea pozitiei aplecat spre inainte un timp indelungat; lovituri la spate, etc.
http://www.emedonline.ro/simptome/view.article.php/c1/14/p4
Bea ceai de coada soricelului, dimineata inainte de masa. Se poate sa fie o raceala la rinichi sau ovare daca te doare spatele si tot din cauza asta sa-ti intarzie si menstruatia. Pentru problema asta este buna si baia la sezut cu ceai de coada calului, sa fie calda nu fierbinte, si sa treaca peste zona rinichilor.
anonim_4396 întreabă: