| cristix a întrebat:

Ma dor foarte tare incheturile mainilor dupa antrenamentul de la sala de forta! am incercat si benzi elastice si nimic. am auzit ca este foarte calciul lactic. voi ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| GabiiHaș a răspuns:

Incaerca sa mananci zgarciurile de pe orice os.(pui, vita, porc etc.)

| Marius1985 a răspuns:

Salut! In primul rand trebuie sa te incalzesti foarte bine inainte. Treci prin toate grupele minim o data si fa 20-30 de repetari cu greutati foarte mici. Apoi la exercitiul de baza cu care incepi, fa 2-3 serii de incalzire (greutati usoare repetari minim 16-18).
Dinc e stiu eu glucozamina ajuta la refacerea incheieturilor: http://steroizi.ro/articole/glucozamina.php
Eu am folosit OsteoBiflex, contine multa glucozamina, a dat rezultate, din ce am auzit e folosit si de sportivii de eprformanta, inclusiv la echipele mari de fotbal. Costa cam 65 de ron in farmaciile de la noi. Nu e medicament, e supliment alimentar. Ei zic ca dupa 7 zile se amelioreza durerile, si la mine asa a fost :)

| Maxiimuss a răspuns:

Salut! Ia o pauza, ai fortat prea tare. Asa am patit si eu. Si apropo, incalzeste-ti bine incheieturile inainte de antrenament.

| cristix explică (pentru Maxiimuss):

La inceput ma durea doar dreapta si imi trosneste foarte tare iar acum a inceput si la stanga sa imi trosneasca. Dreapta ma durea dinainte sa incep cu sala.

| Maxiimuss a răspuns (pentru cristix):

Fii atent. Ia o pauza de 2 saptamani(nu, nu o sa-ti scada muschii, da-le si lor o pauza, poate chiar o sa se mareasca) timp in care sa nu fortezi deloc incheieturile. Dupaia cand reincepi fa incalzire foarte buna la incheieturi(rotiri, etc) dar si la umeri, coate, spate, glezne, genunchi, depinde ce grupa de muschi lucrezi. A, si in prima saptamana dupa pauza fa un fel de "recuperare" adica nu te forta la capacitatea maxima. La mine a functionat, nici numai puteam sa tin un pix in mana de durere iar dupa asta a fost mult mai bine. Vezi si tu, poti lungi acea pauza chiar la 1 luna, depinde de cum te simti. Ben Gay si Ketonal gel sunt bune daca vrei sa le folosesti si pui o fașă peste incheieturi dupa ce ai dat cu gel si ti acolo 30 de minute; pot i face asta de mai multe ori pe zi. Asta a fost parerea mea, din experienta proprie. Sa fi iubit laughing

| JaayJaay a răspuns:

Iti recomand din suflet sa mergi la medicul de familie. Unele dureri sunt mai mult decat ceea ce par.
Daca e vorba doar de articulatii suprasolicitate (daca tragi greutati etc) poti incerca suplimente speciale pentru articulatii. Poti cauta pe net sau in farmacii naturiste. Totusi iti recomand o vizita scurta la medic.

| sorinfrumuseanu a răspuns:

Daca nu ai probleme cu inima, sauna.

| abcd12 a răspuns:

Recomand Animal Flex

Întrebări similare