Bună!
Ulei de usturoi și lumânărică
Este un remediu minunat pentru infecțiile urechii, care face să dispară durerea și ajută la tratarea infecției.La acest amestec se adaugă deseori și ulei de sunătoare, pentru a crește eficacitatea. Florile de lumânărică sunt deseori greu de găsit la magazin, așa că făceți-va rezerve din vară până în toamnă.
2-3 linguri de usturoi tăiat
2-3 linguri de flori de lumânărică
ulei virgin de masline.
Folosiți ulei preparat încălzit doar până la temperatura corpului și aplicați 3-4 picături în fiecare ureche.Masați urechea externă și suprafața din jurul bazei fiecărei urechi.
Repetați de mai multe ori pe zi.
Sper că te-am ajutat
La medic ai fost? Se poate sa fie ceva urat acolo, iar cu medicamente luate asa din auzite sa nu faci decat sa agravezi situatia.
Pai omule stai putin ...adica te doare de un an si nu te-ai dus la un medic orl pana acum?
...du-te frate la medic, lasa remediile naturiste ca oricum in 90% din cazuri nu merg!
Mai sa nu te apuci sa bagi usturoi si alte chestii in ureche, asa am patit si eu, am stat doua zile cu leacuri babesti (usturoi,tigara, palnie din ziar, sare incalzita etc) iar durerea a dispaur doar pentru cateva ore si apoi a inceput din nou. A 3-ia zi am mers la urgente la orl si doamna doctor mi-a zis ca am facut cea mai mare prostie, mi-a pus dansa niste solutie maro pe o bucata de vata si ma curatat in ureche apoi mia mai dat una sa o tin maxim 3 ore si niste pastile, in 2 zile nu am mai avut nimic. Sfatul meu e sa mergi la doctor, daca mergi la urgente e gratuit. Bafta in continuare.