Buna. Zinerytul este foarte bun. Si eu ma "luptam" cu acneea de cativa ani si aproape eram disperata, dar la indemnul mai multor persoane mi-am cumparat si am fost foarte multumita de rezultat.Acum imi mai apar cateva din cand in cand, in special inainte sa-mi vina menstruatia si pentru a le trata cat mai repede, o sa-mi iau din nou Zineryt. Ce-i drept, la inceput arde fata(daca nu ai mai folosit pana acum), dar in timp va trece. Eu am observat de fiecare data rezultate si nu functioneaza doar la inceput si atat(am tenul gras)...bine acum depinde de la persoana la alta. Este alegerea ta daca doresti sa-l cumperi, dar eu as face-o. Uite, iti spun si cum am procedat eu sa scap de cosuri:
-dimineata ma spalam pe fata si ma dadeam cu o crema hidratanta fara ulei(pentru a-mi trece senzatia de arsura cat mai repede)
-dupa amiaza iar ma spalam pe fata si nu ma mai dadeam cu nimic
-seara ma spalam din nou pe fata si ma dadeam cu Zineryt, pe care-l lasam pe fata pana a doua zi, iar a doua zi o luam de la capat.
Succes.
Un dermatolog poate sa-ti fie de mare ajutor in acest caz, nu tratamente dupa ureche
Eu nu am folosit Zineryt, deci nu iti pot spune daca e eficienta
dar iti spun ca mie mi-au trecut dupa ce am facut 20 de sedinte de reflexo terapie
Mai sunt niste pastile antibiotice se numesc "Doxiciclina" si sunt pentru coshuri trebuie sa iei 2 pe zi pana termini prima folie apoi una pe zi pana termini a 2a folie iar apoi una la 2 zile. Eu am incercat si am scapat de coshuri.
Buna,
Am testat personal un produs de care am fost mai mult decat multumita, motiv pentru care il recomand tuturor celor care au probleme cu acneea.
Este vorba despre Acidofilus Activ, este natural, pe baza de plante, si actioneaza asupra unei game largi de afectiuni posibile, nu doar asupra neplacutei si inesteticei acnee.Pentru detalii poti accesa http://www.tratamente-boli.com/......ctiv.html, si il poti folosi cu incredere! O zi buna
Bafta si sanatate multa
Si eu am folosit diverse... le foloseam un timp dupa aia ma plictiseam ca nu vedeam rezultate majore. eu am apelat la cosmetica.sincera sa fiu merg km o data pe luna si am un ten foarte curat de cand merg.acum.cum vrei tu
Folosesteeeeeee`l! Nu mai sta pe ganduuuri! Te dai o data dimineata o data seara si in 3 zile deja se vad rezultate, eu folosesc si is suuuper multumita, ii adevarat ca ii in functie de organism, dar sunt foarte foarte putini care se plang, deci merita sa incerci mai ales ca are pretul de 30 de lei.
Bafta`!
In primul rand igiena mainilor e foarte importanta, iti recomand sapunul cu glicerina si miere Body Series care il poti folosi si pe fata. Dupa care ar fi foarte bun un tratament pentru ten Artistry are proprietati astringente datorita extractului de ginseng, acid salicilic care ajuta la vindecarea cosurilor si extract de musetel recunoscut pentru proprietatile sale calmante. Dupa care inchei cu o crema hidratanta, pentru ca problema unui ten acneic este lipsa hidratarii deoarece el se apara, secreta mult sebum. Produsele sunt de la amway, eu le folosesc de peste 7 ani si sunt foarte multumita. Daca ai nevoie de ajutor legat de produsele respective, sunt aici. Corina
Multumesc muuuult tuturor care au raspuns pana acum
Mai astept cateva opinii si...
Incearca o masca care este alcatuita din praf de argila.
se gaseste la plafar. ii spui si iti iei un pliculetz.
poti sa-l folosesti si simplu cu apa.
dar si in diferite combinatii cu altele pentru a avea un efect mai bun.
Da.eu am incercat.
la inceput a mers.chiar imi trecusera... dar cu timpul a inceput sa nu isi mai faca efectul chiar deloc! asa ca am renuntat.
Problema asta am avut-o si eu(aveam puroi sub piele si vara simteam ca imi miroase fata). Am incercat tot felul de minuni.Am fost la dermato si mi-a recomandat zineryt dar nu m-a ajutat cu nimic.Am renuntat.Am mers iar la dermato si mi-a dat o alifie care se prepara in farmacie si care e de genul cimentului cand iti dai cu ea pe fata astepti sa se intareasca(e ca o masca)si apoi te speli. E foarte buna ca le arde din interior, si te simti si cu tenul mai aerisit. E pe baza de jecozinc si acid boric si nu e nici scumpa. E bine ca tu sa nu umbli la ele sa le rupi ca ramai cu gauri si semne si nu e frumos. Poti incerca si argila de 2ori pe saptamana si sa vezi ce ten iti face.
Incearca argila, atat extern cat si intern.In ambele variante o gasesti in farmacii. Extern o folosesti sub forma unei masti.Se dizolva praful de argila cu suc de fructe proaspat sau zeama de castraveti.Intern contribuie la detoxifierea organismului, detoxifiere care va avea rezultate nu numai asupra tenului ci si asupra intregului organism. Fara efecte secundare si reactii adverse.
Apa de fata, preparata in farmacii, si crema farmacia.sunt ieftine, si da rezultate foarte bune.