| Alexandrio a întrebat:

Buna ma numesc Alex si am 19 ani iar ieri am inceput un tratament cu Rispolept-solutie orala, Romparkin, Convulex 300 mg, Cipralex 10mg, Xanax 0, 25, Neuromultivit care fusesera prescrise acum 2 luni pentru Episod afectiv Mixt am observat ca am halucinati in ultimele zile iar ieri cand am inceput sa le iau dupa aproximativ putin timp ma simteam lipsit de vlaga si adormeam chiar si acum nu mai am vlaga de abia ma ridic din pat si obosesc gandesc incet de si am dormit destul de mult
doza pe care am luat-o azi dimineata este de 1ml Rispolept, 1 convulex 300 mg, 1 sanax 0, 25 mg si 1 neuromultivit am injur de 76 kg nu mai gandesc destul de repede vederea se misca greoi si am deficiente de erectie ma concentrez atat de mult pe un lucru incat simt lene sa ma mai mut putin si sa fac legaturi intre ele.Mama nu vrea sa apeleze medicul spera ca astea sunt bune eu vreau sa o contacteze pentru o consultatie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| asperger3 a răspuns:

Fi putin atent.am luat si eu romparkin, torendo(parca asa ii zicea) si serlift si dupa 4 ani aproape am avut glicemie mare(aproape diabet)
Cel mai bine du-te la obregia dar ai nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie si programare(in Bucuresti langa piata sudului cam la 1 kilometru)

| BeautifulSunflower a răspuns:

Uita te pe prospect la fiecare medicament si vezi la care dintre ele apar simptomele tale la reactii adverse. Eu, personal, ti as recomanda sa nu mai iei medicamentul respectiv in continuare.

| InaLeaf a răspuns:

Buna, Alex. Banuiesc ca aceste medicamente ti-au fost prescrise de catre un medic psihiatru. Imi poti da un mic mai multe detalii? Ce s-a intamplat acum 2 luni?

| Alexandrio explică (pentru InaLeaf):

Tata are un ego foarte mare ii place sa bea si sa aiba ultimul cuvant si nici nu vrea sa munceasca si nu ii place sa auda vecini nimic din casa noastra...este foarte ciudat de fel, si am dat cu telefonul de perete ca m-a enervat pe fond ca se uita la telenovela si l-am deranjat.