anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Mă numesc Alexandru și am o problemă. De câteva zile am cumpărat de la farmacie o cremă pentru coșuri. Am primit pe lângă și ceva pentru curățarea tenului. Farmacista mi-a zis să aplic crema pentru curățarea tenului si după cea pentru coșuri. Primele zile a fost bine, însă după 3 zile fața a început să se umfle și să se înroșească. Trebuie să merg la doctor fiindca este vreo complicație sau pur și simplu va trece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa mergi la medicul de familie sa-ti dea trimitere la un dermatolog! Poti ramane cu semne pe fata. S-ar putea ca cele doua creme sa fie incompatibile din cauza unor elemente din compozitie!

| Sekim a răspuns:

Probabil esti alergic la una dintre ele sau nu le ai folosit corespunzator. Unele creme pentru fata sunt foarte puternice si necesita clatirea cu apa. Acea crema pentru curatarea tenului de impuritati se aplica pe ten si apoi se clateste fata, la fel si in cazul cremei pentru cosuri ( daca asta se recomanda pe prospect sau cutie ). Daca crema pentru cosuri e puternica si necesita clatire si tu nu te ai clatit, pot aparea chiar un fel de arsuri ale pielii. Uita te intai pe prospectul cremelor si daca nu este ce am spus, viziteaza un dermatolog.

| darrio2007 a răspuns:

In mod normal medicul recomanda asa ceva, in urma unor analize. Posibil sa fii alergic la vreo substanta din acele creme date de farmacista.

| Nirvanaaa a răspuns:

Pare a fi reacție alergie. Cred ca ai piele sensibilă. Mergi la un dermatolog și încetează aplicarea ei.

| alina2k18 a răspuns:

Cu siguranta ai aplicat mai mult produs de cat trebuie.
Cu crema pentru curatarea tenului banuiesc ca te speli si clatesti, da?
Rareste aplicarea cremei antiacneice gen o zi da una nu si foloseste si o crema dermatocosmetica reparatoare pentru pielea iritata gen Cicabio de la Bioderma sau Cicalfate - Avene.
Ce crema pentru cosuri folosesti?