| Mmana a întrebat:

Bună!
Mă numesc Ana.
Sunt constipata de 4 zile. Azi i-am spus mamei și a vrut să îmi bage un supozitor. Eu nu am vrut pentru ca le urăsc sunt foarte dureroase. Și trebuie să îmi dau chiloții jos. Mi-e rușine.
I-am explicat și a zis ca dacă nu vreau supozitoare o sa-mi facă clisma.
Ce este clisma?
Am auzit ca îți bagă un furtun în fund și îți bagă apă. Mai am o prietenă care a făcut clisma și mi-a zis ca a fost oribil. Ce să fac? Mi-e frică! Să o las să-mi pună supozitoare? Am 13 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Smmo a răspuns:

Cred ca glumesti, nu poti sa iti pui singura supozitorul la 13 ani? Normal ca doare daca ti-l pune altul.

| kGeorge a răspuns:

Bea lapte si mananca prune.

| dewymelly a răspuns:

Pentru că este mama ta și încă nu ești adult, trebuie să o lași să te facă așa cum vede potrivit.
Încă trebuie să pun supozitoare în fiica mea când nu poate face un ra hat

| Alexe0744 a răspuns:

Daca vrei sa te faci bine nu ai de ales, ia supozitor, daca nu trece mergi la medic