| andreeamateas a întrebat:

Ma numesc Andreea, am 18 ani. Mam simtit tot timpul obosită, îmi era rau in fiecare dimineata si am ales sa merg la medicul homeoplat deoarece in ultima perioada am luat multe antibiotice, doamna doctor mi-a spus ca mi-e dat peste cap tot organismul si mi-a dat ceva medicamente care se dizolva in apa si sa beau in fiecare dimineata 5 ml din acea apă, iar dupa 10 zile mi-a spus sa o sun sa ii spun cum ma simt. A spus ca pot sa ma simt in primele zile mai obosită, sa imi iasă ceva erupție pe piele dar orice e sa o sun. După 5 zile de tratament a inceput sa ma mănânce corpul. Am sunat-o si a spus ca sa întrerup tratamentul ca inseamna ca organismul si-a luat doza decesara de tratament si ca lucrează. Au mai trecut 5 zile de cand am întrerupt tratamentul dar a inceput sa ma mănânce corpul din ce in ce mai tare, mai ales in talpa si in palma.
Ce as putea avea? Va rog mult sa ma ajutati, nu mai suport, nu mai dorm nopțile asa de rau ma mananca.
Va multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la un medic alopat, te-ai ales cu o alergie la tratamentul homeopat (foarte frecvente si deloc benefice). medicul homeopat, daca era cinstit, trebuia sa iti spuna ca la aparitia alergiei trebuie sa opresti tratamentul si sa te prezinti urgent la medicul alopat. Insa nu a fost cinstit, te-a mintit sa opresti tratametul ca si-ar fi facut efectul (de fapt doar fiindca continuarea lui ar fi putut declansa o reactie alergica mortala) si a sperat ca o sa-ti treaca alergia de la sine (ceea ce este posibil, dar in 2-3 saptamani).

| andreeamateas explică (pentru Brigaela):

E ceva grav oare?
Am sunat doctorita de doua ori sa ii spun ca nu imi trec mancarimile si a spus sa nu imi fac griji ca inseamna ca tratamentul merge bine, l-am intrerupt de aproape doua saptamani dar degeaba mancarimile nu dispar, cel mai tare ma mananca seara inainte sa ma pun la somn dar si ziua

| Brigaela a răspuns (pentru andreeamateas):

Poate fi foarte serios. Trebuie sa te vada un medic. Incearca sa iei seara cate o pastila de Claritine (citeste intai prospectul), sa vezi daca se amelioreaza. Daca neglijezi o alergie, te incarci cu histamina si alti produsi implicati in alergie si poti ramane cu alergii cronice

Am un frate de 5 ani si el merge la acelasi medic, azi am fost cu el la control si am vb cu doamna doctor, a spus sa nu imi fac griji ca asa trebuie sa ma manance si ca ne vedem luna viitoare la control, eu chiar nu mai inteleg nimic, nu mai scap de mancarimi si ea imi spune luna viitore nu acum. Am mers la farmacie si mi-a recomandat sa iau claritina, Am inceput sa iau de acum seara. Dar nu stiu, exista ceva sa îmi pot ameliora mancarimile pana isi face efectul claritina? Sa merg la un dermatolog? Nu mai suport asa

Eu ti-m recomandat din primul mesaj sa mergi la urgent la un medic. Cred ca intai medicul de familie si apoi un alergolog sau un dermatolog, la alegerea acestuia. Ar trebui ca Claritine sa-si faca efectul de la prima pastila.
Nu mai duce copilul de 5 ani la un medic homeopat, o sa-i faca mult rau. Si poate interveni si protectia copilului sa il ia de acasa pentru rele tratamente aplicate minorului (ceea ce poate ar fi o solutie pentru binele copilului)

Ok multumesc pentru sfat. Am vb cu mama si oricum nu il mai ducem acolo. O sa merg si eu la un dermatolog

Te rog, imi poti psune daca Claritine iti amelioreaza mancarimile?

Sincer nu prea

11 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Medicul homeoplat?
L-a calcat masina...saracu'...

| Florentina9210 a răspuns:

Ce e ala medic homeoplat? laughing
Ce litere ai folosit fata? Scrii aramaica? laughing

| andreeamateas explică (pentru Florentina9210):

Imi cer scuze pentru scris, tastatura a fost de vina, acum am instalat alta.

| Florentina9210 a răspuns (pentru andreeamateas):

Nu trebuie sa te scuzi. Se mai intampla!