| andreea_9899 a întrebat:

Buna ma numesc Andreea am 20 de ani iar luna aceasta am avut o dereglare menstruala si sunt un pic ingrijorata.de 2 luni iau aniconceptionale prima luna nu am avut probleme mi-a venit normal in schimb a doua luna mi-a venit mai repede cu 8 zile dupa ce mi-a trecut ciclu dupa saptamana am avut din nou sangerari as vrea sa stiu daca este normal? Sunt ingrijorata.Astept un raspuns va multumesc.sadsadsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este normal si probabil preparatul pe care il iei nu este potrivit. Du-te cat mai repede (maine de preferat) la medicul care ti-a recomandat anticonceptionalele. Probabil ca ti le va schimba la urmatoarea menstruatie.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu e foarte normal. Mergi la medicul care ţi le-a prescris pentru investigaţii şi eventual schimbarea lor. Poţi citi prospectul lor să vezi dacă ceea ce păţeşti tu e trecut la reacţii adverse. Mergi cât mai repede la medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.pot.sa-ti.dau.un.raspun.sint.barbat

| chrystya a răspuns:

Buna Andreea, eu iau anticonceptionalede 2 ani si nu am avut probleme de acest fel. Intrebarea mea este daca tu esti sigura ca le-ai luat corect, pentru ca din ceea ce zici tu ti-a venit menstruatia inainte sa termini pastilele, ceea ce nu mi se pare normal. Cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la un control medical sa vezi care este problema. Sau poate pur si simplu trebuie sa schimbi pastilele nefiind compatibile cu organismul tau. Te pup si ai grija de tine happy