1-Avem acelasi nume
2-varste diferite
3-problema ta... zgarieturile sar "putea" sa iti fi aparut cand ai dat cu spatele d coltul peretelui, iar daca t doare d cateva saptamana. burta ar trebui sa ii spui mamei tale sau sa consulti un medic(de indicat medicul d familie), ar fi mai multe motive ca sa te doara burta, dar ca sa afli cauza du-te la medic
1. daca te doare burta, ar fi bine sa mergi la un pediatru pentru a vedea cauza. Poate fi legata de primele menstruatii care desori sunt mai "cu probleme".
Daca coastele nu te mai dor, inseamna ca totul s-a rezolvat. Totusi, daca tot mergi la medic, arata-i si zona unde ai fost lovita.
Bună, Andreea. Şi eu mă numesc Andreea, am 12 ani. Părerea mea ar fi să te duci la medic, e mai bine aşa. Se poate întâmpla ceva grav, dar nu atât de grav dacă e tratat la timp. Uite, eu am tuşit încontinuu 2 luni, după ce am luat 1000 de antibiotice de la medicul de familie care n-au fost bune de nimic. Într-un sfârşit, am mers la Spitalul de Pneumoftiziologie( acolo intră inclusiv cei cu tuberculoză, dar stau separaţi de cei cu boli mai uşoare). Diagnostic: Pneumonie! Deci boală destul de gravă. Mergeam eu în fiecare dimineaţă la 6 şi seara ca să-mi facă injecţiile... Şi în 5 zile am făcut 20 de injecţii, câte două odată, dar nu Penicilină, ci antibiotice puternice: Gentamicină şi Fortum. Să nu uit: Seringile erau pline, lungi şi subţiri. Bine că s-a terminat, eu credeam că am tuberculoză! Mi-a făcut un IDR( intradermoreacţie- îţi face o injecţie intravenos în mână şi după două zile se uită: Dacă pielea e roşie tare, ai. Dacă e albă, n-ai nimic.) Din fericire, n-am avut. Uite, vezi ce se poate întâmpla dacă nu tratezi la timp? Succes la doctor şi să nu-ţi fie frică, ei sunt nişte oameni care ne fac doar bine. Multă sănătate!
Un băiat a intrat în tine?
Graav atunci.
În legătura cu întrebarea, probabil trebuie să-ţi vină, dar poate fi ceva mai grav. Du-te la medicul de familie
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa te consulte un medic pentru ca nu poti sti daca ai patit ceva grav sau sunt doar niste zgarieturi.
Pai du-te la medic. dar nu cred ca este ceva grav. o fi doar o zdruncineala mai puternica si durerea de burta s-ar putea sa fie din cauza la intamplarea petrecuta
User252426 întreabă: