| Andrei7474 a întrebat:

Buna,ma numesc Andrei si am 15 ani si de la o vreme(adica 3 luni) ma tot gandesc la ceva si nu imi dispare din cap. Si efectiv de atunci am inceput sa am "intrusive thoughts"si ma gandesc prea mult de la fiecare nimic.De la un gand au devenit o mie... Si efectiv in aceste 3 luni nu a trecuta o ora fara ca sa ma gandesc la asta.Nu e ca si cum as avrea, mi se spauneaza in cap random. Efectiv numai pot simt ca mi am pierdut viata... Va rog niste sfaturi or spune ti mi ca va disparea in timp de la sine????????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| buggie a răspuns:

Este varsta aferenta a multor subiecte controversate. Faptul ca ai multe ganduri care nu ti dau pace denota ca tu esti un overthinker iar ele apar random ca tu se le gasesti o explicatie. Gandurile astea sunt controversele adolescentei?