Draga mea,este foarte usor sa ti=l administrezi si singura:stai pe vine,tii putin supozitorul in mana,ca sa-l incalzesti,apoi il introduci in rect,dar fara sa-l incordezi)lasa-l relaxat,ca si cum ai face treaba mare).Il introduci usor, apoi strangi fesele si stai in pat.
Daca vrei, arata-i mamei tale ce am scris aici si dovedeste-i, aratandu-i "profilul" meu, unde o sa vada ca sunt o persoana matura.Am si eu copii,o nepoata si m-amlovit de acestaproblema ce tine de intimitatea ta.
Acum ma adresez mamei tale:
Scumpa doamna,incercati sa o intelegeti ca este destul de mare ca sa-si poata administra si singura acele supozitoare.I-am explicat si eu cum poate, puteti si dumneavoastra sa-i spuneti cum, si sigur(observ ca este o fata educata) va intelege, ca totul este spre binele ei, daca stie cum si de ce, sa faca acest lucru.Incercati sa-i dati incredere si tot odata incercati sa-i respectati intimitatea.Va multumesc ca cititi ce am scris si sper sa nu va suparati pe ea, ca a cerut ajutorul.
Sanatate multa!
Din păcate, până când ești adult, trebuie să -l lași pe mama ta să te facă așa cum vede potrivit.
Eu nu vad o problema reala in a-ti administra singura sau a ti se administra de catre mama ta un supozitor, problema reala ar fi substanta activa a supozitorului: metamizolul. Metamizolul este interzis in multe tari din lumea asta si administrarea sa poate sa genereze reactii chiar letale.
Citeste mai multe aici http://www.jurnaluluneimame.ro/......delungata/
E imposibil de convins.Mi-e asa rusine! Am 12 ani totusi! Cand eram mica credeam ca scap de supozitoare cand ajung pe la 9-10 ani.Vad ca nu scap de ele nici la 12.
Las-o pe mama ta. Din doua motive:
1. Tu nici nu sti cum se introduce supozitorul.
2. E mama ta. E acolo ca sa te ajute. Ai 12, nu 18. Esti inca un copil. Iar pentru parintii tai vei fi mereu un copil! Indiferent de varsta.
Deja e tarziu. Nu cred ca o vei mai convinge.
Nici mie nu-mi plac, desi nici macar nu le simti. Poate cand intra te jeneaza, dar oricum aluneca in doua secunde.Si sunt cele mai bune pentru ca actioneaza foarte repede si eficient.De asta s-au si inventat.
Te obisnuiesti cu ele.Cand aveam aproape 15 ani ma durea spatele foarte tare si mi-a prescris doctorul supozitoare.Nu mai stiu de care erau. Oricum ideea e ca le-am preferat in locul injectiilor.Le-am luat destul de mult timp si mama mi le administra.
Si aveam 15 ani! Dar nu mi-a fost niciodata rusine.
Bagati-l singur si iinceaarca sa o convingi pe mama ta ca poti. eu am 16 ani si acum imi bag supozitoare desi nu mai bagasem de mult.