Te inteleg, dar nu cred ca o vei convige. Ce ai putea incerca este sa ii propui ca primul sa ti-l pui de fata cu ea ca sa vada ca te descurci si asa poate va decide sa te lase pe tine cu restul.
Se baga usor, il prinzi intre 2 degete ca pe un chips si il bagi in fund, el apoi aluneca singur inauntru. Dupa trebuie sa te speli pe maini.
In locul tau nu mi-ar fi rusine. Mama ta e tot femeie, a avut varsta ta si nu e ceva jenant. Uite eu am peste 20 de ani si nu m-as feri de mama, nu am nimic in plus sau in minus fata de ea.
Cand mama ta sta in picioare te asezi langa ea si ii spui: uite cat de mare sunt, crezi ca oare nu mi-e rusine? Pot si singura
Pai daca ti-a pus la 8 ani, de ce sa nu-ti puna si la 12 ani? E o diferenta de 4 ani pana la urma. Poti sa inchizi ochii si sa-ti imaginezi ca in locul mamei e actorul tau preferat si o sa treci mai usor peste :p
Oricum cred ca dupa ce-ti pune prima data o sa inteleaga ca poti face asta singura si tu. Te asezi pe wc, relaxezi abdomenul si introduci supozitorul. Intrarectal = in rect, adica fund, vreo 5 maxim 10 cm.