Cred ca cel mai important e sa ai in minte ca daca continui la 30 de ani vei fi o epava. Pt ca de la distrugerea sistemului nervos se distruge intreg organismul. Cel mai important este sa nu mai ai nici o legatura cu vreo persoana care consuma sau vinde astfel de cacaturi. Medicul o sa iti dea niste medicamente calmante, dar e importanta si vointa proprie.
Dami id tau sau nr tau de tlf ca mi-e lene sa scriu stiu 2 posibilitati ca am trecut si eu prin asta si mersi lu dzeu ca mi-am revenit
Buna, ma numesc sorin si sunt dependet de droguri de 15 ani(am 28 ani)daca esti din bucutesti du-te la spitalul CETTT Sf stelian sau la Dr. Cristina Hudita, medic primar psihiatru, doctor in stiinte medicale
Adresa: Str. Simon Bolivar nr. 3, Sector 1, Bucuresti (vis-a-vis de Ambiance Caffe)
Harta: Foloseste acest link pentru a vizualiza cabinetul nostru pe harta Bucurestiului.
Tel: 230 80 83
e cel mai bun doctor pe cazuri de consum de droguri
Pai ii foarte simplu: Lasate de tigari si vorbeste neaparat cu medicul tau fara sa iti fie rusine.
Exista o singura scapare si aia simpla inceteaza sa mai iei si incetul cu incetul iti vei reveni tu sigur ai o dependenta psihica. abtine-te farte de la ele si gata fii tare sunt o gramada de lucruri pe acre le poti face... in fine... aaa si inca ceva bea lapte in fiecare zi ai sa vezi ce minuni face
Asa zisa iarba legala- legale sunt in capul lor de draci cu cine le-a legalizat. Urmeaza sfatul Brigaelei.
In mod sigur ai scapare pentru ca constientizezi problema, ca si altii care au postat. Faptul ca doresti sa comunici poate face eficienta o terapie de grup sub o indrumare medicala specializata. Tine 80% de vointa si 20% de medicamente. Pentru unii care au postat aici rautacios, toata compasiunea mea! Degradarea lor este atat de grava incat problema ta, Cristina, este minora pe langa problemele lor, iar daca sansele tale de revenire sunt mari, la ei sunt nule. Succes!
Du-te l-a OTV sau Acces Direct cu Madalin Ionescu sa le faci la aia RATING gata cu gluma IDEM Brigaela
HE, he frate acum e partea nasoala. Si eu fumam '' iarba matei" pe afara cu prietenii (iarba matii sa nu se inteleaga altceva -adica ref la pisica ) deci fa asa:1 zii lui maicata 2 urmeaza sfaturile ei 3 o sa fii bine. Nimeni nu-ti da sfaturi mai bune decat parintii . Pace TuTuRoR...
Sigur ai scapare! Primul lucru pe care ar fi bine sa il faci e sa nu mai consumi acele ierburi. Sa rabzi starile prin care treci chiar daca iti este greu. Apoi, ar fi bine daca ai merge sa discuti cu un psiholog, sau, si mai bine, cu un preot. Sau altcineva, cu mai multa experienta, in care poti avea incredere. Si psihologul, si preotul au obligatia sa nu divulge ceea ce discuta cu pacientii, respectiv credinciosii. Sa nu-ti fie teama de asta. Si sa stii ca poti trece peste asta, si altii au putut! Ai incredere. E foarte bine ca vrei sa scapi. Vei reusi, cu ajutorul lui Dumnezeu! Daca vrei, scrie-mi poate reusesc sa te ajut cumva: neanicu2001. at. yahoo.co.uk
Cristina daca nu sunt alte substante este o problema autoindusa. Sper ca nu asculti mereu Smoke on the water.
Bah *** fratilor...toti o faceti retardata. Da de ce? Jurati ca pe voi nu va manca palma sa trageti un joint, sa vezi si tu senzatia si sa simti mirosu' ala tare si intepator.Si lasati-o mai moale cu biserica si toate cacaturile de genu' pentru ca nu te ajuta nimic si nimeni in afara de tine. TU te distrugi si tot TU esti ala care te aduci pe drumu cel bun daca te tine vena... Un sfat pentru toti ce ard jointuri prin cluburi, renuntati la legale ca sunt mult mai daunatoare ca mary sau hash! Si pentru tine Cristina multa bafta si rabdare pentru ca doar tu te poti ajuta, tu trebuie sa fii tare si sa faci fata dorintei de a trage chiar daca simti ca numai poti
Drag Cristina, viata nu este usoara, trebuie sa lupti si sa mergi mai departe. Probabil ai nimerit intr-un anturaj nepotrivit. Din pacate, in ziua de azi multi tineri aleg sa se drogheze si sa fumeze ierburi. Nu au prieteni, nu stiu ce inseamna viata cu adevarat: sa mergi pe munte, sa mergi la aerobic, la fitness... ceea ce fac ei este o mare porcarie. Ingora-i pe cei care te jignesc, de fapt, ei sunt niste idioti si retardati. Sunt niste copii prosti fara niciun viitor. Pacat!
Stiu cum te simti si eu am fumat asa ceva da de 3-4 luni m-am lasat pentru ca deja simteam cum innebunesc! parerea mea este ca trebuie sa te duci la psiholog sau la dezintoxicare...
Aruncale pe toate calmeaza'te, uitate la un film care iti place, asculta muzica vesela, iesi afara la plimbari, iesi cu prietenii [cei adevarati nu cei care te'au indemnat sa fumez ierburi], distreazate si o sa uiti de ele :]
Si cere ajutorul psihologului :]
El te'ar putea ajuta
Nu astept funda ca nu e un raspuns din ala pompos`
Am incercat sa te ajutt :]
Vai oameni buni, in special membrii TPU, nu mai cereti fundita ca cea care a pus intrebarea nici macar nu e membru aici daca nu ati observat!
Este cineva anonim cu o problema si nu mai aruncati cu pietre!
Macar atat, sa nu ramana cu dezgust oricine viziteaza acest site.
anonim_4396 întreabă:
andreylarentiu întreabă: