Daca a ajuns sa-si faca intravenos nu cred ca al poti ajuta cu ceva tu personal! cu ajutorul unor persoane specializate poate reusi sa scape de acest viciu (daca nu a devenit dependent) dar si asa in primul rand el trebuie sa faca acest efort si cu multa vointa va reusi! bafta tie si prietenului tau!
Ce sa zic...eu nu cred in dependenta-iti poti pacali foarte repede sub-constientul., adica daca vrei nu mai iei...insa cu prietenul tau. tine-l ocupat sa nu se mai gandeasca la asa ceva.ca ajunge la chestii mai grave(moarte), daca nu, incerca sa te indepartezii de el, asta e sfatul meu! sper sa te ajute. pop:*
Cel mai bine e sal convingi sa se interneze intr-o clinica pentru dezintoxicare intrucat deja a ajuns sa-si faca in vena. Dependenta e mult mai mare si de necontrolat cand asuma heroina, nu cred ca ar putea trece peste ea doar gandindu-se la alte lucruri. Cel mai bine e internarea.
Dai marijuana nu vad oricum viitor intre voi daca a luat-o serios ar fi bine sa fugi cit mai repede de linga el dar nu dramatiza chiar asa problema stiu care baga de 4 ani in Vena
@LittleCookie cancer de la droguri? e cea mai idioata fraza auzita pe TPU pana acum. In priv intrebarii. 1 baga in vena. ce baga? heroina, fortral? n`ai precizat. 2 din pacate multi sunt in situatia ta.si nu o poti schimba caci odata ajuns la dependenta pana si cei internati la clinica se reapuca. si asa se distrug multe relatii. "am o relatie serioasa pot spune..." inca nu esti sigura ca e asa. de aici denota nesigurata pura. sfatul meu. zi ca daca tii la relatia asta lasa`te. il pui sa aleaga. ori drogurile ori tu. o sa-ti dai seama ce fel de om este din raspunsul primit. si daca iti rasp ca alege drogurile nu ai nicio sansa. nici macar una sa-l pui de una singura pe picioare si v-a trebui sa-ti gasesti alt prieten
Draga mea, spune-i ca daca va mai lua mult droguri va putea sa faca cancer sau chiar mai rau! Oricum daca continua, nu va mai putea fi salvat, dar poate renunta. Sa-l il duca la detoxifiere la medica. O rezolvati voi cumva, speriel ca e in mare pericol, insa tot ce am scris eu este adevrat, drogurile distruh sistemul Nervos, va incerca sa te faca si pe tine sa iei, sa nu incerci, drogurile sunt ca si cum ai visa continu insa tu esti de fapt ca intr-o moarte clinica.
Deeaandreea9156 întreabă: