Nu am auzit de acest animal paduche-purice, unul se misca incet, celalalt topaie. Daca e vorba de ce banuiesc eu ...paduchii aia sunt putin mai turtiti?
Trebuie sa te razi si apoi sa te dai cu o solutie care se gaseste la farmacie. Am auzit ca ustura rau...succes!
Romană nu am făcut, doar română şi aia era limbă nu altceva. Ai aici mai mult spre edificare : http://www.google.ro/......tp?/search
Curios este că din iunie 2010 abia în 2013 a ajuns mesajul în posesia ta! Fă o reclamaţie la oficiul poştal din comună!
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
FCatalinf întreabă: