| emima a întrebat:

Buna ma numesc ema si as vrea sa cosult sfaturile dvs.pe mine ma inteapa pielea foarte tare tot corul si nu
imi apare nimic pe piele acum 2 ani am fost la dctor si i-am povestit mi-a facut o injectie si mi-a trecut un timp acum iar ma inteapa ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Du-te la o farmacie si spune-le sa-ti deie o crema pentru asa ceva, mie imi ies pete pe maini dar ma dau cu ceva crema, si spala-te mai des pe corp asa iti vor disparea. iar cat despre injectie nu stiu nimic, nu am auzit niciodata ca se fac injecti pentru asa ceva, du-te sa iti faca un test sa vezi mai bine ce e.Mult Succeshappy

5 răspunsuri:
| ing. a răspuns:

Du`te din nou la doctor. El te va ajuta cel mai bine.Cu cat mai repede cu atat mai bine.winking
Bafta multa:*

| kitty_8919 a răspuns:

Du-te la un dermatolog ar fi cel mai bine si o sa ii povestesti totul poate o sa iti treaca.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Draga mea, mergi la un medic dermatolog pentru investigatii, numai el este in masura sa rezolve aceasta problema a ta, poate trebuie facute niste analize, stie el mai bine...

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Mersi pentru ca miai ales raspunsu-l castigator. Sper ca nu te mai inteapa pielia sadwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a facut o injectie cu apa distilata se foloseste in placebo (medicamentul care vindeca fara a fi medicament ), este de la sitemul nervos care in cazul dv nu stiu cu ce a fost deranjat, mai multe amanunte daca vreti sa va ajut.