| aceF430 a întrebat:

Ma numesc Florin si am 14 ani.De aproximativ un an am probleme cu flatulenta, scaun moale, ragaieli si dureri abdominale.In fiecare dimineata daca mananc sau nu imi ghiortaie matele si apare flatulenta si ragaielile.La scoala aproape la fiecare ora am nevoie la baie dar cand ajung la baie nu mai e nevoie(alarma falsa)intru-un final merg la baie si am scaun moale(de obicei merg la baie odata sau de doua ori pe zi).Am fost la medicul de familie de 2 ori si mi-a scrii medicamente dar degeaba am fost si la spital, iar doctrul mi-a facut o radiografie la stomac si zicea ca fierea produce acid la stomca si mi-a scris si el medicamete.Acum iau medicamente scrise de doctor dar inca nu dau rezultat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Flatulenta apare in urma inghitirii aerului sau din actiunea normala a bacteriilor asupra substantelor nedigerate din colon.Mai poate apare si din cauza unor probleme hepato-biliare, consum excesiv de alimente ce contin fibre, colon iritabil.Si stersul,care afecteaza colicistul(ce produce bila,adica fiere),intestinul subtire(afecteaza contractiile), are un efect negativ asupra digerarii alimentelor.
Faptul ca ai fost la medic,este bine!
Daca vrei sa mai afli cate ceva despre cauzele flatulentei, bolboroseli intestinale, crampe stomacale, eructatii(ragaieli), cauta pe GOOGLE, tastand cuvintele cauze+flatulenta+eructatii+tratament.

| Latky a răspuns:

Ceva de genu am si eu doar ca eu daca nu beau acidulate nu mananc sau beau lactate ( tot ce contine lapte ) nu fumez nu beau cafea totul e ok