Wow.la 28 de ani inca esti virgina? inteleg 20-22max dar 28? ai vreo problema de nai scapat de ea? pai nu stiu fa-ti un prieten si incearca sa scapi de ea nu-i greu
1.Cauta-ti un prieten. 2. Du-te pe o autostrada(sti tu ce sa faci mai departe)3.Masturbeaza-te.
Arunc'o la gunoi. Ia primul barbat si zi'i asa: ****'ma! si te scapa el de "chestia aia numita virginitate".
Buna. Nu'mi dau seama daca e serioasa sau nu intrebarea, dar daca e serioasa ideal este sa-ti faci curaj sa scapi de ea.
Da, doare, poate nu o sa fie cum ai visat, dar scapi de un complex si viata merge mai departe.
Succes
Buna! Am un prieten, locuim impreuna si el lucreaza si vine tarziu acasa asaca eu i-am zis sa incercam, dar el tot timpul imi zice ca e obosit, asa ca inca sunt virgina.
Dar multumesc pentru raspunsuri.
Daca e obosit pentru asa ceva, ori e gay ori ...nu are cu ce.
Schimba-l, ia-ti altul!
Fata, daca tu vrei iar el cica e obosit... mi-e teama ca e cat se poate de gay.
Tot ce iti trebuie e un barbat, la 28 de ani n`ai minte nu te duce capu`?
Stie si un copil de 10 ani mai multe ca tine...
Sincer scuza-ma ca-ti spun, dar stupida intrebarea pentru varsta aceasta.In cel primeste pe acel baiat ori e gay, ori nu te vrea (sta cu tine pentru un alt motiv), ori are o prb si n-are cu ce. Dar cred ca aceasta intrebare pare mai mult la misto, avand in vedere varsta.
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: