| ionela92 a întrebat:

Buna ma numesc Ionela si am si eu o problema mie una mi se pare a fi foarte grava si anume am 69 de kg si 1.65m dar nu va ganditi ca m-am ingrasat ca am vrut acum 1 an si jumatate am avut un accident de masina si a trebuit sa stau la pat timp de 4 saptamani iar din cauza aceasta am pus cateva kg pe mine si anume inainte de accident aveam 64 de kg iar acum 69kg as vrea sa slabesc in 2 saptamani 5kg care stie vreo reteta de slabit ii rog sa imi zica va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Invata sa mananci : http://www.getfit.ro/......abire.html

Cu o alimentatie corecta poti slabi si sa te mentii fara probleme.

Evident ca trebuie combinata si cu sportul, poti face sport?

9 răspunsuri:
| ldynina a răspuns:

Buna, Apa multa, si sport, jogging-ul face minuni, si nu mai manca de 3sau de mai multe ori pe zi! mesele regulate ingrasa!

| Love4Music a răspuns:

Sa nu faci prostia sa iei pastile si medicamente.
Poti sa fugi in fiecare zi 30min-60min
Poti sa mergi la sala sa faci exercitii(fitnes)
Sa nu mai mananci de la fast-food, dulciuri o perioada.
sa nu mananci la ore tarzii(dupa ora 22)
Sa nu faci prostia sa te infometezi, deoarece iti va afecta sanatatea.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Fă sport, bea 2 litri de apă, evită pâinea şi nu mai fi supărată.
Pe curând!

| Adry05 a răspuns:

Sport cât mai mult, şi ai grijă la alimentaţie : fără dulciuri, fără prăjeli, fără mâncăruri grase gătite-n ulei.
Succes!

| ionela92 explică (pentru ldynina):

Iti multumesc foarte mult pentru sfat

| ionela92 explică (pentru Adry05):

Va multumesc tuturor pentru sfat si asa voi face si promit ca o sa va zic tuturor celor care mi-ati dat sfaturi in legatura cum sa slabesc daca am slabit i cat am slabit va multumesc inca odata o zi placuta va doresc tuturor

| nutritie a răspuns:

Buna Ionela. Eu am absolvit facultatea de medicina, specializarea de nutritie si dietetica si daca ai nevoie de o dieta personlizata contacteaza-ma pe privat. O zi buna

| ionela92 explică (pentru nutritie):

Buna da as vrea dar cum putem face ca sa vorbim mai multe?

| nutritie a răspuns (pentru ionela92):

Iti las adresa mea de e-mail si vorbim pe privat;: r.ciny@yahoo.com