| ionut_1516 a întrebat:

ma numesc Ionut si sunt din Spania si am decis impreuna cu sotia sa facem un copil si nu reusim.Care ar putea fi cauza. Noi am mai avut o sarcina care nu a decurs bine pana la sfarsit acum doi ani care din pacate copilul a avut Sindromul Down. Si de atunci nu am mai reusit sa mai avem nici o sarcina. Va multumesc pentru ascultare si va rog sa ma ajutati daca puteti cu ceva o informatie ce pot face.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| necdannec a răspuns:

Buna Ionut.
va recomand cu caldura linistea interioara.
" Incercati" si voi cand sunteti in afara orcarei intimidari psihice... de ex pe la jumatatea sau spre sfarsitul unui concediu de odihna, unde nu se consuma alcol, unde se relaxeaza omu in tot sensu bun al cuvantului. crede ma nimic nu strica mai mult decat stresul. alte cauze ar fi fumatul, alcolul, lipsa odihnei, lipsa intelegerii si comunicarii intre parteneri etc
Succes