| Elena123_6508 a întrebat:

Ma numesc Maria, si ma intrebam: Eu mereu miaun la pisica mea, asa doar de joaca si apoi miauna si ea, parca imi raspunde! Oare pot sa vorbesc cu pisicile? Oare este un lucru bolnav? Este grav? Este neobisnuit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Christa a răspuns:

Doar e pisica ta, simte afectiune pentru. tine, incearca cu o alta pisica si daca iti " raspunde " la fel, ai un dar! devil

5 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

laughing))))) toate pisicile miauna daca le starnesti, nu ca vezi Doamne vorbesti tu cu pisicile

| Ataaaat a răspuns:

Stai linistita.

Poate inimeresti fara sa vrei chiar ceva in limba lor laughing dar cu siguranta nu poitzi vbi cu pisicile. tu nu iti dai seama ca asta inseamna ca ar trebui sa le si intelegi?

Nu este nimic neobisnuit si eu vorbesc cu al meu si si mie imi raspunde si in daca zic ceva in romana. n-ai dc sa iti faci griji!

| criminal a răspuns:

Esti the beast master laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, esti bolnava. Esti Harry Potter, ai puteri nemaipomenite, o sa stapenesti lumea.
Pentru numele lui Dumnezeu! Fata! Si pisica mea miauna la mine si altele. Da' poate esti tu "The cat-talker" si ar trebui sa te numim ambasador.

| Liviu a răspuns:

Hmm
Si eu mai imi injur papagalu uneori
Si el zice ceva acolo pe limba lui
Oare chiar pot vorbi cu el?
Tu ce crezi thinking