anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ma numesc Marina am 14 ani 1, 60 m si 55, 2 kg...cum sa putea sa slabesk am facut picioare si burta si nu stiu ce cura sa tin...astept un raspuns pe idiul meu marina_mumoasa va pup si va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Marina mumuoasa noastra, cele mai simple lucruri cu care poti incepe sunt: mananci dimineata bine, iti iei sandwich sau manacare la scoala, sa ai apa de baut, fa cat de putina miscare (10-20 gimnastica dimineata pe fond muzical sau niste asane de yoga) si dupa ora 7 seara nu mai mananci de loc (mananca incet).
Nu te infometa si ia-o cu usurelul (daca pierzi 1/2 kg pe saptamana este bine) Urmeaza dieta Montignac. Cred ca poti sa descarci cartea de pe internet. Daca nu o gasesti, mai vorbim.
Maseaza zilnic locurile cu pricina (picioare si burta) cu crema Farmec anti-celulita.

| blondix_2927 a răspuns:

Pai poti sa mananci putin, din ce in ce mai putin...asa fac eu straight face si deja am slabit, dar cand ma pun sa mananc mult, iar ma ingras straight face asta e :d masaj, sau poti sa mergi la sala daca ai timp... sper ca te-am ajutat.