| Mary_3424 a întrebat:

ma numesc Mary si am o problema cu nasul. imi este infundat de la toamna pana in prezent si am fost facita si acum nu ma sunt ot sa iau orce medicamenet pentru. desfundarea nasului insa nu ma auja cu nimic ma gandeam ca am polipi pentru ca mi s-a facut ceva de genu o carne ciudata in nas si nu ca nu pot respira de ea.
Imi simt nasul super greu si nu stiu ce sa fac si din cate am abservat mi s-a cam ingrosat. Nu stiu ce sa fac oricum dupa Sfintele Pasti merg la doctor asta ar ca fii miercuri sau joi. Si eu cred ca am polipi.
Daca ai patit acest lucru sau stiti ceva simtome de care poti sa iti dai uh seama ca ai polipi va rog sa imi spuneti.
FUNDA:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JOJO19 a răspuns:

Da,cred ca ai polipi
du-te cat mai repede la doctor

1 răspuns:
| DE3a94 a răspuns:

Dc nu ai mers cand ti s-a infundat nasu la medicul de familie?! nu vreau sa te sperii dar, daca ti s-a agravat?! daca puteai preveni asta nu ti-ar parea rau?!