Cea mai buna treaba care ai putea face este sa te lasi de fumat, esti prea tanara pentru asa ceva, oricum nu-ti face bine tigara.
La varsta ta fumat...foarte rau. asta ar putea fi cauza pentru ingreunarea respiratiei. sau ai putea avea polipi. mai bine lasa-te de fumat daca tii la sanatatea ta. nu te gandi ca pari mai matura cu tigarea in mana. carede-ma...la varsta ta arati penibil
Lasa-le in colo de tigari!
ai timp mai tarziu de ele. dar bine ar fi nici atunci.
si o tigare pe zi te poate afecta!
si daca ai mai zis ca ai si problema cu plamanii.
asta este cauza.
o sa ti se ingroase furtunasele acelea ce duc sangele la inima si o sa ai probleme si cu aceasta.nu vreau sa te sperii, dar acesta este adevarul!
si chestia cu respiratu aceasta este rezultatul ca fumezi
mai putin de 10 tigari pe zi
asta rezulta 1 pachet la 3/4 zile. ceva de genu`!
Ca sa te lasi de fumat iti recomand sa iti spui tie in gand
NU MAI FUMEZ!
asa au facut multi, desigur si eu care am fumat o tigara pentru. prima data si dupa aia mia mai trebuit dar m-am abtinut si am scapat de acest obicei pe care abia il incepusem si nu vroiam sa il continui!
Sper sa iti fie de folos raspunsul meu!
:X
Succes
La 13 ani?! sa fim seriosi. si eu tot 13 am... dar diferenta e ca eu am mai multa minte
Fata mea lasa-te de fumat.Deci daca unchiu' meu fumeaza de la 12-13 ani si a avut taria de caracter sa se lase de fumat la 45 de ani?!? Hai ca poti si tu!
Doamne la 13 ani lasate e mai bine pentru tine si pentru sanatate sper sa te lasi succes
Pentru 13 ani fumatul este foarte daunator, e si normal sa respiri mai greu, la aceasta virsta esti inca un copil, iti distrugi foarte repede organismul tau... un sfat: lasa-te de fumat chiar acum, caci peurma cind vei dori sa o faci, dar asta se va intimpla 100%, nu vei putea (din experiente reale).
Doamne... la 13 ani fumezi? ai o singura viata, nu 10! bucurate de ea. vrei la 30 de ani sa arati ca la 80? . Mama ta cum de te lasa sa fumezi? lasa-te acum, daca nu, nu mai scapi niciodata de asta