Este normala, chiar este nevoie de ea cand vei face alte treburi, ca ea protejeaza vaginul.
Secretie vaginala 100% insemna ca esti dezvoltata siti va veni cliclul
Copilash` la varsta ta iti sta la altceva capul? Nici nu ti-a venit menstruatia, dupa scris cu siguranta mai mult de 14 ani nu ai.
Te masturbezi cu vreun rost? Primesti inteligenta masturbandu-te la varsta asta? Si in legatura cu scurgerea ai grija sa nu fi gravida! Doamne... Da-le doamne minte. ca mintea lor sta in ziua de azi intre craci
Pai daca se masturbeaza e normal sa-i curga o secretie, stai linista este normal sa ai secretia asta si nu are legatura cu menstruatia.ciclu cand iti vine iti vine, nu da semne la toata lumea (poate te vor durea sanii inainte). si oricum daca ti-ar veni si ai fi pe "stop" si te masturbezi, lichidul ala tot o sa curga .
Dne! Oana! Nu'mi vine sa cred! E adevarat?! Daca da, atunci ai innebunit! Dne! Nu'mi vine sa cred!
Buna daca secretia nu este maronie este normal sa ai secretie esti pe aproape sa iti vina ciclu
E normal sa-ti curga, asta inseamna a juisa.maseaza-te cu ulei sau creme.incearca sa-ti gasesti pe cineva care sa-ti faca cunilingus, adica sa-ti linga vulva si clitorisul.senzatiile sunt formidabile
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anaa88 întreabă: