anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ma numesc, Rebecca de cateva zile a inceput sa ma doara in partea dreapta, atunci cand stau in picioare nu am probleme, dar cand ma asez jos si imi strang piciorul drept ma iau durerile.Am fost la medic si mi-a zis ca sunt racita, este adevarat sau am apendicita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca durerea este mai veche si nu se agraveaza progresiv, atunci nu e apendicita.

| marix_8480 a răspuns:

Doctorul stie, dar ia tratamentul de raceala care oricum ajuta daca e apendicita va insista daca nu va ceda durerea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si pe mine ma durea in partea dreapta foarte tare si dupa 5 zile m-am operat de apendicita.doar ca mie mi-a zis doctorul ca am apendicita.

| madalinutza_9573 a răspuns:

Buna nu se stie si eu sunt operata de ampendice dar nu aveam aceste sintome. nu te ingrijora daca medicul a spus ca e oraceala asta e nu i
nimic
ok?