| oana_9884 a întrebat:

ma poate ajuta cineva cu un sfat?
sotul meu are azoospermie, dar in urma unui tratament de trei saptamani cu gonal f nr de spermatozoizi a crescut la 400.000, am inceput tratamentul cu 0.Cunoasteti cazuri? exista posibilitatea de a avea un copil pe cale naturala? sau in urma unui tratament naturist?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca da, au nceput sa galopeze micutii, asteptati-i sa vina toti, glumesc, sa faca tratamentul pana la capat si va fi ok.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai deja tratametul a dat roade, de ce ai vrea sa-l schimbi pe unul naturist? E adevarat ca numarul de spermatozoizi este inca mic, dar medicul care v-a recomandat tratamentul acesta va sti ce e de facut. Daca in urma unui tratament de doar 3 saptamani ati avut asa rezultate bune, e clar ca exista o mare speranta pentru a putea concepe pe cale naturala.

| mioara a răspuns:

Du-te la policlinica Munposan 94, www.munposan.ro

| crystinutza81 a răspuns:

Proxeed plus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Oana! cu tratamentul cum v-a mers si noi suntem in cautarea unui tratament? Si la ce medic ati fost.

| iulia_9052 a răspuns:

Buna tuturor! Ma alatur celor care se confrunta cu aceasta problema.Sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie.A fost groaznic pentru noi, deoarece ne doream atat de mult un copil care sa dea sens vietii noastre, sa ne coloreze viata.Nu ne ramasese decat sa fim optimisti si sa gasim o rezolvare la problema noastra.La indrumarea unei prietene am incercat un tratament din ingrediente naturale.Pe atunci l-am cumparat din Italia, deoarece nu se gasea in Romania.Nu ne asteptam sa vedem rezultate,insa am ramas insarcinata, iar acum ne bucuram de bebelusul nostru cel voinic si sanatos. Daca aveti intrebari, va las id meu:iulia_305@yahoo.com