| Elisei_Claudiu-daniel_1980 a întrebat:

Bună,ma poate ajuta cineva sa slabesc? Nu vreau sa slabesc intr-o clipita vreau sa slabesc cel putin 30-40 de kg accept orice dietă si orice metode, vă mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este foarte mult, dar pari a fii hotarat si motivat sa o faci, asadar, va functiona!
Nici o dieta nu functioneaza, daca omul nu-i hotarat sa fie strict si sa o respecte.
Pentru inceput, elimina din alimentatia ta: painea, pastele fainoase, prajiturile, dulciurile, sucurile, pizza, nu ai voie sosuri, maioneza, fast food, cartofi, fasole boabe.
Mananca sanatos si daca poti numara caloriile, sa nu ai mai mult de 1200 pe zi, ar fi ideal (fiecare masa sa fie de 400 calorii la cele 3 mese pe zi). Nu ai voie snakuri intre mese!
Sub nici o forma nu ai voie banane sau fructe dulci, ca sunt pline de calorii si zaharuri.

Recomand vegetale gatite, sau salate de cruditati cu o bucata de carne, la fiecare masa.
Carnea poate fii de: pui, vita, porc slab, curcan sau peste, ham slab, sau salam victoria, oua, ficatei de pui sau pipote numai fierte. Bucata de carne nu poate fii mai mare de 200gr.

Acum, ca dieta sa dea rezultate si sa grabeasca arderile, ai nevoie si de sport. Pentru inceput, daca nu poti alerga, te sfatuiesc sa mergi repede, 3 km, crescand progresiv pana ajungi la 5km pe zi.
Dupa aceea, poti incepe sa alergi usor pe traseul de 5km.

Asta este o dieta data de un endocrinolog, pacientilor cu diabet de tip 2, ca sa-i ajute sa slabeasca, dar sa nu-i infometeze si nici sa li se faca rau.
Da rezultate extraordinare chiar din prima saptamana, pierzand cateva kilograme 3-5kg.
Nu uita sa te hidratezi, 2 litri de apa pe zi, este necesar!

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Renunta la ideea de dieta ca nu e bine, dupa ce vei face vei slabi te vei ingrasa la loc, iti povestesc povestea mea, eu am inceput prin a slabi doar ca nu mancam mult, faceam restrictie calorica, am slabit apoi cand am revenit la vechea dieta m-am ingrasat din nou, dupa ce vei slabi 30 de kg care e foarte mult te vei ingrasa la loc, eu unu de o saptamana dupa ce m-am trezit cu colesterol mare, glicemie mare, grasime rezultata din carbo multa, ficat gras, sa faci niste analize de sange, ekg, eco cardiac, test de efort ca nu e de gluma cu obezitatea, eu fac astfel de 7 zile
1, Restrictie de dulciuri,fast food,mezeluri,sucurile carbo astea ingrasa usor si dau pofta de mancare non stop,patiserie,pizza,mancat in oras,in schimb am inlocuit cu apa plata,fructe,legume, unt de arahide, carne de peste, slanina, imi limitez cantitățile de mancare, imi calculez calorile printr-o aplicatie, mi-am calculat rata metabolica de repaus 1500 de calori =atat consum cat am nevoie, slabirea rezulta doar din mers pe jos, 700, 800 de calori per zi, asta inseamna in 10 zile 1kg de grasime pura plus multe benefici, somnul conteaza foarte mult si lipsa stresului, multa apa, descarca aplicatia Samsung Health si participa la tot felul de concursuri, daca vrei luam legatura

| Violleta2022 a răspuns:

Inca ceva: ca slabitul sa se intample, va trebuii sa elimini joaca pe computer si sa-l pui in cui pentru weekend, ca de acum inainte, trebuie sa fii activ 2-3 ore pe zi. Cum esti inca elev, ai de invatat si de mers la scoala, asa ca, timpul cand nu inveti, il vei petrece sa faci sport.

banuiesc ca asta esti tu, asa-i?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008844400651&sk=photos

Pune o poza recenta si vreau sa te vad lunar cu poze noi, cum slabesti! Succes!

| Digikey a răspuns:

Dieta copiilor din Africa.

Răspuns utilizator avertizat