| Shazamm a întrebat:

Buna ma puteti ajuta cum va am o problema am zgarbunte pe frunte si cateva cosuri pe fata.
Nu vreau sa merg la medic sau la salon daca sar putea face acasa
pun dimineata dupa de ma spal crema de galabenel cu propolis dar nimic pun si crema nivea dar nimic
va rog ajutatima

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| elenasofia a răspuns:

Incearca sa amesteci 2 aspirine cu 1 lingurita de apa si pasta asta aplic-o pe cosuri..la mine merge.
Sau daca nu maseaza cu un cub de gheata (insa trebuie sa masezi destul de mult)
Sau solutia ca am auzit ca functioneaza 100% e Zynerit big grin pe care il gasesti la farmacie.
Si aici un sfat ca sa nu mai ai atatea cosuri :
-nu pune mainile pe fata si nu le sparge. Eu aveam o perioada cosuri si medicul mi-a spus sa nu pun mana pe fata si sa nu-i las pe altii sa imi puna mana pe fata deoarece bacteriile se imultesc si asa apar cosurile.
Si daca folosesti crema de galbinele ar fi mai bine sa o folosesti noaptea deoarece se absoarbe mai bine.Iar cat despre Nivea, nu cred ca este o solutie impotriva cosurilor, ci doar pentru hidratare.
Sper ca te-am ajutat cat de cat.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
mergi la dermatolog nu trebuie sa iti fie frica sau rusine mergi cat mai degraba pentru un dignostic/tratament corect.
O zi buna.