| NebunaTha a întrebat:

Buna kiss Ma puteti ajuta? :-s Deci : Am cearcane si dorm destul de bine dar nstiu de ce am cearcane. Unii mi-au spus ca din cauza ca am tenul deschis si se accentueaza thinking Acum nstiu ce sa fac straight face Imi puteti recomanda ceva o alifie sau alte posibilitati? :-s Va rog mult kiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maseaza fiecare cearcan cu o bucata de gheata(1/3 dintr-un cub), pana se topeste complet, in in fiecare seara si/sau dimineata.De asemenea, poti folosi(pe langa gheata)si felii de castravete reci.Maseaza cearcanele cu acestea timp de 15 minute, dupa care clateste bine cu apa rece.Primele rezultate se vor vedea dupa o saptamana.

6 răspunsuri:
| andreea98esteacumBubbleS a răspuns:

Buna!

Uite cateva creme pe care le poti incerca:http://www.vichyconsult.ro/......minozitate

sper ca te-am ajutat!

| M3lania a răspuns:

Ambassaderåd are dreptate. Ce ti-as putea recomanda este un fond de ten care ar putea masca acest lucru. happy

| Ambassaderåd a răspuns:

Salut! De dormit spui ca dormi.dar de stat in fata laptopului/ compului.cam cat stai zilnic? caci si acestea iti afecteaza ochii. sau Tv de asemenea.

| Ambassaderåd a răspuns:

.revenind. terapia cu masca de fata sau ochi cu legume, fructe e oK, dar cea cu gheata e prima data. cand aud. mai ai oleaca si e o noapte erotica in jurul ochilor laughing cu gheata si legume, si mai e ra bun si un vin, si hai la -munca- laughing

| NebunaTha explică:

Pai cam 2-3 chiar si mai mult la calculator :-s

| NebunaTha explică:

Mi s-a spus ca daca dau cu gheata la ochi pot sa racesc sau nu stiu ce boala la ochi;-?