anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,ma puteti ajuta si pe mine cu niste raspunsuri.Nu stiu exact cum sa spun, dar sunt putin speriata.Menstruatia mi-a venit,dar nu ca alta data, m-am ingrasat putin, burta numai este asa jos, acum este mai ridicata.Menstruatia de obiecei ma tinea in jur de 3-4-5 zile dar luna aceasta a fost doar 3 zile nu a mai fost ca in lunile trecute.Nu am avut greturi sau ceva de genu, o singura data mi-a fost rau, am avut dureri de cap, ameteli si am avut o stare de molesiala.Nu stiu sigur dar am auzit ca poate sa iti vin menstruatia si peste sarcina.
Sunt astea ceva semne cum ca as fi insarcinata......mentionez ca nu vreau sa iau teste de sarcina.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Maryuk해바라기 a răspuns:

Se poate...sau se poate sa ti se para
Si daca nu vrei sa faci test de sarcina.ce ai sa faci? ..ai sa astepti pana vei vedea.ce si cum?
Da se poata sa ai menstruatie si daca esti insarcinata

| Maya2014 a răspuns:

Multe femei confunda menstruatia cu sangerarile din timpul sarcinii.Nu ai mentionat daca iei anticonceptionale sau faci sex protejat. Daca faci sex neprotejat si prietenul tau s-a scapat in tine, atunci fugi si i-ati un test de sarcina, daca nu s-a scapat nu-ti face griji.E posibil sa fii prea stresata si sa ti se para.Simptomele de sarcina difera de la femeie la femeie. Unele pot prezenta greturi, stari de ameteala, foamea si oboseala excesive, poftele, sensibilitatea la anumite alimente si mirosuri, iar unele sa nu manifeste nici un fel de simptom.Cel mai sigur e testul de sarcina.happy

| Ana9489 a răspuns:

Am uitat sa specific ca am avut durerile acelea insuportabile din timpul menstuatiei.