| kidkidutza a întrebat:

Buna ma puteti ajuta si pe mine?
Mi-a intarziat monstruatia 3 zile trebuia sa-mi vina pe 28 sepembrie, mi-a venit pe 2 octombrie m-a tinut 2 zile si era de culoare maro inchis a facut pauza 2 zile si mia mai venit o zi de culoare maro, sunt insarcinata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| nico097 a răspuns:

Posibil o dereglare cam mare sau o infecte un singur lucru este sigur sa mergi la un ginecolog posibila sarcina dar mergi al medic el iti va spune sigur.

2 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Probabil este o dereglare a ciclului menstrual, dar daca ai avut contact sexula neproteja, este riscul sa fie si semn de sarcina.
Fa un test de sarcina din prima urina de dimineata ( da rezultat sigur aproape 98 % ) daca sarcina este de minim 2 - 4saptamani.
Daca nu se regleaza ciclul sau apar alte semne, este necesar un consult ginecologic.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Posibil o dereglare hormonală sau chiar o răceală.
Poți face un test de sarcină, vezi rezultatul.
Un ceai de crețișoară ajută la apariția menstrei.
Pa, pa.