| brokxy a întrebat:

Ma simt umflata ca si cum as exploda, am foarte multa apa in mine, merg la baie totusi mi s-au umflat mainile, picioarele, burta tot in afara de fata, si ma ingrijoreaza credeti ca daca voi folosi ceva laxativ imi va trece apa din corp? La munca ma incomodeaza ma misc foarte greu si respir greu, imi este rau de la stomac...stiu ca nu m-am ingrasat deoarece acum cateva zile eram perfect!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonimmaaa888890 a răspuns:

Daca bei zilnic o cana/ doua cu ceai de coada-calului, iti va trece. Primele zile o sa te duci ff des la baie sa urinezi, dar mna. sanatatea conteaza. Multa sanatate

7 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai mincat extrem de sarat in ultima vreme?

| WhiteLife a răspuns:

Laxativele nu au treaba, diureticele ajuta la elimunarea apei. Insa e o problema daca s-a ajuns aici, trebuie sa gasesti cauza. Nu e un lucru simplu daca e de mai mult timp. Te sfatuiesc sa dai un telefon la medicul de familie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai asta e un simptom grav. Mergi la medicu de familie. Daca simti ca nu poti sa respiri deloc suna la urgente.

Răspuns utilizator avertizat
| Mipasususuyamyamyam a răspuns:

Mergi la urgente ce drc

| brokxy explică (pentru Mipasususuyamyamyam):

Nu ma baga nimeni in seama la urgente....sunt toti ocupati acum cu corona...

| Mipasususuyamyamyam a răspuns (pentru brokxy):

Au luat-o pe matusa mea la urgente recent si nu are corona. Atunci suna maine la medicul de familie sa iti dea un sfat. Dar daca ai o stare foarte rea nu ar trebui sa iti ignore apelul nici cei de la urgente