Da, sună ca HPV. Trebuie să mergi să îndepărteze condiloamele şi să îți facă colposcopie care este un examen medical prin care se vede cervixul printr-o lentilă şi se pot lua şi biopsii. Nu are nicio legătură cu infecțiile urinare. Este un virus. Infecțiile urinare sunt bacteriene.
"el e mereu gelor" - primul semn de alarma (hotul striga hotul).
Mergi la medic, lasa doctorul google si parerile oamenilor de pe internet. Nu e de gluma cand e vorba de chestii medicale.
Știu. Dar nu am mai avut niciodată bube din astea în zona intimă. E foarte ciudat.
Dacă să spunem e acest virus și nu merg la doctor poate fi mai rău?
Orice afectiune, indiferent cat de mica la inceput, se poate (si de obicei se intampla) sa se agraveze.
De ce eviti medicul? Iei rapid un bilet de trimitere de la medicul de familie si mergi la un ginecolog - e gratuit.
Poți face cancer cervical.
Bună ești student la medicină văd. E posibil să fie HPV asta? Am mai avut infecții urinare și alte probleme genitale dar niciodată bube din astea și să se mărească. Nu mă dor nu mă mănâncă dar acum de peste o săptămână tot cresc și erau super mici.
Și poate să fie HPV luat dinainte ca eu să fiu cu iubitul meu? Gen. Eu am avut mulți parteneri înainte să fiu cu el dar nu am avut simptome timp de 8 luni până acum
Ok Multumesc
Mulțumesc din suflet pentru fundă.
Da, sună ca HPV. Trebuie să mergi să îndepărteze condiloamele şi să îți facă colposcopie care este un examen medical prin care se vede cervixul printr-o lentilă şi se pot lua şi biopsii. Nu are nicio legătură cu infecțiile urinare. Este un virus. Infecțiile urinare sunt bacteriene.