| brokxy a întrebat:

Bună. Mă tem că am virusul HPV. Am niște bube care se măresc de culoarea pielii în zona asnusului și a vaginului. Am un singur partener sexual de 8 luni și jur că e singurul. De unde dracu să fi luat asta? Cât am făcut sex cu el până acum nu am pățit așa ceva. Credeți ce cred și eu? crying crying crying
Plus ce este de făcut? Este periculos trebuie să îmi opereze doctorul bubele alea? Nu am mai avut așa ceva niciodată tot cresc și nu dispar... Deci îmi e o rușine. Dacă îi spun lui el va zice că eu l-am înșelat dar pot jura cu mâna pe Biblie că nu. El e mereu gelos. Deci ce să fac? Am tot dat cu creme și tot nu dispare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sună ca HPV. Trebuie să mergi să îndepărteze condiloamele şi să îți facă colposcopie care este un examen medical prin care se vede cervixul printr-o lentilă şi se pot lua şi biopsii. Nu are nicio legătură cu infecțiile urinare. Este un virus. Infecțiile urinare sunt bacteriene.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

HPV poate da simptome şi după 10 ani.

| andreierdna91 a răspuns:

"el e mereu gelor" - primul semn de alarma (hotul striga hotul).
Mergi la medic, lasa doctorul google si parerile oamenilor de pe internet. Nu e de gluma cand e vorba de chestii medicale.

| brokxy explică (pentru andreierdna91):

Știu. Dar nu am mai avut niciodată bube din astea în zona intimă. E foarte ciudat.
Dacă să spunem e acest virus și nu merg la doctor poate fi mai rău?

| andreierdna91 a răspuns (pentru brokxy):

Orice afectiune, indiferent cat de mica la inceput, se poate (si de obicei se intampla) sa se agraveze.
De ce eviti medicul? Iei rapid un bilet de trimitere de la medicul de familie si mergi la un ginecolog - e gratuit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru brokxy):

Poți face cancer cervical.

| brokxy explică (pentru anonim_4396):

Bună ești student la medicină văd. E posibil să fie HPV asta? Am mai avut infecții urinare și alte probleme genitale dar niciodată bube din astea și să se mărească. Nu mă dor nu mă mănâncă dar acum de peste o săptămână tot cresc și erau super mici.
Și poate să fie HPV luat dinainte ca eu să fiu cu iubitul meu? Gen. Eu am avut mulți parteneri înainte să fiu cu el dar nu am avut simptome timp de 8 luni până acum

| brokxy explică (pentru anonim_4396):

Ok Multumesc

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mulțumesc din suflet pentru fundă.

| anonim_4396 a răspuns (pentru brokxy):

Da, sună ca HPV. Trebuie să mergi să îndepărteze condiloamele şi să îți facă colposcopie care este un examen medical prin care se vede cervixul printr-o lentilă şi se pot lua şi biopsii. Nu are nicio legătură cu infecțiile urinare. Este un virus. Infecțiile urinare sunt bacteriene.