| Patrice97 a întrebat:

Ma voi opera fiindca mi s-au rupt partial ligamentele la genunchi si am avut episoade de instabilitate si luxatii recidivante. Medicul a spus ca e simplu si ma pot recupera rapid, mai ales ca sunt inca adolescenta. Acum pot merge normal dupa ce am avut ghips o saptamana. Imi e foarte teama.Am sanse mari de recuperare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Okkultist a răspuns:

Buna ziua.
Sistemul dumneavoastra osos in grupa respectiva, este inca afectat.
Va garantez eu ca nu aveti de ce sa va faceti probleme. MAI ALES daca sunteti adolescenta. Este o procedura de recuperare simpla. La 10 sile nu mai aeti NICI O PROBLEMA. Acum depinde de fiecare organism in parte. Dar dupa 7 zile nu va fi nici o problema. Eu am pus 10. O zi frumoasa, sper ca v-am ajutat asta in urma informatilor descrise de dvs.

1 răspuns:
| Mihaela1964 a răspuns:

100%
Curaj,va fi bine.