Atata timp cat sunt transparente, nu au un miros urat si nu sunt insotite de mancarimi/usturimi sau alte astfel de probleme, le poti numi scurgeri vaginale, fiziologice...
Discomfortul abdominal in perioada menstruala este de asemenea considerat ca fiind fiziologic, insa, durerile care persista sau au caracter transfixiant ori sunt de o intensitate deosebit de mare/violenta, necesita o programare la gineco.
Majoritatea chistelor ov. sunt descoperite ca urmare unor astfel de episoade dureroase.
Scurgerile vaginale sunt perfect normale la orice fata/femeie, de cand ii apare primul ciclu menstrual, pana la menopauza, fiind mai abundente in anumite perioade ale lunii si mai scazute in alte perioade.
Durerile de ovare nu sunt normale si te sfatuiesc sa vezi un ginecolog.
Si eu am asa ceva, tot acel lichid ciudatel, dar nu stiu de ce e acolo si daca ma afecteaza cu ceva.
Nu pot ajunge la medic pentru ca sunt in carantina, am întrebat doar dacă și alte fete au asemenea simptome, nu mergem la medic pentru orice chestie care este banala
Atata timp cat sunt transparente, nu au un miros urat si nu sunt insotite de mancarimi/usturimi sau alte astfel de probleme, le poti numi scurgeri vaginale, fiziologice...
Discomfortul abdominal in perioada menstruala este de asemenea considerat ca fiind fiziologic, insa, durerile care persista sau au caracter transfixiant ori sunt de o intensitate deosebit de mare/violenta, necesita o programare la gineco.
Majoritatea chistelor ov. sunt descoperite ca urmare unor astfel de episoade dureroase.