| Corina64 a întrebat:

Buna, mai devreme când am mers la baie am avut scurgeri transparente și gelatinoase, asemenea albusului de ou. Mai am 3-4 zile pana la ovulatie, oare de asta au apărut aceste secreții? Am și mici dureri uneori in zona ovarelor, ma simt puțin obosita și am dureri de cap. Sunt de la ovulatie sau nu aceste secreții?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atata timp cat sunt transparente, nu au un miros urat si nu sunt insotite de mancarimi/usturimi sau alte astfel de probleme, le poti numi scurgeri vaginale, fiziologice...
Discomfortul abdominal in perioada menstruala este de asemenea considerat ca fiind fiziologic, insa, durerile care persista sau au caracter transfixiant ori sunt de o intensitate deosebit de mare/violenta, necesita o programare la gineco.
Majoritatea chistelor ov. sunt descoperite ca urmare unor astfel de episoade dureroase.
happy

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Scurgerile vaginale sunt perfect normale la orice fata/femeie, de cand ii apare primul ciclu menstrual, pana la menopauza, fiind mai abundente in anumite perioade ale lunii si mai scazute in alte perioade.
Durerile de ovare nu sunt normale si te sfatuiesc sa vezi un ginecolog.

| Strwberrs a răspuns:

Si eu am asa ceva, tot acel lichid ciudatel, dar nu stiu de ce e acolo si daca ma afecteaza cu ceva.

| Corina64 explică:

Nu pot ajunge la medic pentru ca sunt in carantina, am întrebat doar dacă și alte fete au asemenea simptome, nu mergem la medic pentru orice chestie care este banala

| anonim_4396 a răspuns (pentru Corina64):

Atata timp cat sunt transparente, nu au un miros urat si nu sunt insotite de mancarimi/usturimi sau alte astfel de probleme, le poti numi scurgeri vaginale, fiziologice...
Discomfortul abdominal in perioada menstruala este de asemenea considerat ca fiind fiziologic, insa, durerile care persista sau au caracter transfixiant ori sunt de o intensitate deosebit de mare/violenta, necesita o programare la gineco.
Majoritatea chistelor ov. sunt descoperite ca urmare unor astfel de episoade dureroase.
happy