| mdc98 a întrebat:

Mai pateste cineva chestia asta sau doar eu? Dupa ce fac miscare sau sport, ma ia o senzatie de slabiciune, lesin, parca nu pot sa respir bine si parca un fel de presiune la cap. Mi-am facut ekg la inima si analize acum cateva luni si erau ok. As vrea sa merg si la sala insa mi-e frica sa nu am aceleasi senzatii. Am 22 ani. Oare trebuie sa ma ingrijorez sau e ceva normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

Consulta doi medici nu unul.

| Balalau95 a răspuns:

E CLAR ca ai o problema, si mai clar e ca medicii din tara asta sunt handicapati, iti trebuiesc analize pe toate gaurile (sange, urina, etc.) si mai ales, e sanatatea ta, TU trebuie sa te zbati pana capeti un raspuns, iar problemele pot fi diverse, anemie, sistemul nervos, creierul, etc.