Inseamna ca ai un medic de familie cu totul special, care a primit vaccinul pentru scolari inaintea tuturor celorlalti medici de familie din Romania. Mergi fara grija sa faci vaccinul, e acelasi vaccin din clasa I, daca-ti mai amintesti de el. Nu doare spectaculos, doar ca, dupa vaccinare, vreo 3-4 zile o sa simti daca cineva te bate amical pe umar. E o durere suportabila.
E bine sa faci vaccinul, rostul lui este sa iti prelungeasca imunitatea fata de tetanos si difterie, boli care te pot omori daca nu esti vaccinat.
Fi barbata, ce naiba.
O sa simti ca o ciupitura, nimic mai mult, daca esti chiar asa fricoasa nu te uita la ac si gandeste-te la ce-ti place tie.
O sa treaca cat ai clipi.
O sa te doara de nu o sa mai stii de tine. Dar e ok, in maxim 6 luni trece durerea
Si eu astazi o sa ma duc sa-mi fac vaccinul de clasa a 8 a, si sunt destul de speriata dar din cate am auzit e o durere suportabila
Pai sa-o luam asa o sa te doara unpic ca na iti intra acul in mana dar durere cand intra acu dupa o sa iti simti mana amortita un timp iar dupa nu-o sa mai ai nimic! Daca vrei sa lasi funda te am pup! Mult Noroc :*
Nu te uita cand iti baga acul si intr-un minut o sa se termine si o sa vezi ca nu sa inamplat nimic. Funda?
Ce puii mei minti oamenii? Vrei sa ne sperii?).Eu sunt a7a si urmez sa fiu a8a :O.N-am mai auzit de niciun vaccin in clasa a8a pana acum.Din ce oras esti?.2 zile am tot intrebat toti cunoscutii daca e adevarat.Bine ca la noi nu exista asa ceva .Dar tu nai frati, parinti, bunici, verisori, prieteni sa-i intrebi daca o sa te doara? Nuuuuuu, tu trebuie neaparat sa ma sperii pe mine
dobrin1019 întreabă: