| QuInt0 a întrebat:

Mama mea are 37 de ani si de o saptamana are niste pete galbene pe ochi in zona alba. Ce poate fi? Cu doua saptamani inainte am fost pe partie si am inteles ca poate fi o afectiune a ochiului produsa de frig si multa lumina (trebuia sa purtam ochelari) Va rog ajutati-ma este mama mea!sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atunci du-o la medic maine dimineata.

4 răspunsuri:
| ytalyanu a răspuns:

Ar trebui sa consulte un medic, sa nu cumva sa fie hepatita, multa bafta

| JaJe a răspuns:

Hmm. din cate stiu eu simptomele cu ochii galbeni indica faptul ca are o problema cu ficatul, poate fi hepatita, cel mai bine e sa consultati un doctor.

| CatalinaMarina a răspuns:

Poate sa aiba Hepatita.(nu stiu cum se scrie).
Mai bine ar consulta un medichee hee

| Larissa_9205 a răspuns:

Nu vreau sa te speriu dar sa-si faca de urgenta, un control.Am auzit un astfel de caz:pe net era pusa poza unei fetite care avea pete dar cred ca de culoare alba si cred ca pe iris(am citit mai demult in ziar), iar o doctorita oftalmolog a vazut poza fetitei si a luat legatura cu parintii ei. A reusit intr-un final sa o salveze. Avea inceput de cancer. Sper sa nu fie cazul la mama ta! Numai bine!