Stai linistita. Si eu mi-am facut vaccinul si toti colegii mei medici. Nu are mai multe reactii adverse ca orice alt vaccin (de exemplu vaccinul impotriva tuberculozei care se face fiecarui copilas la iesirea din maternitate). Mama ta nu va face cancer de la acest vaccin. E foarte inteleapta ca s-a vaccinat.
N-are nici pe dracu, e un simplu vaccin ca si celelalte...decat ca asta este super-mega-mediatizat si atata tot.
Stai liniştită. Vaccinul românesc este foarte sigur, să nu te sperie tot ce zic ceilalţi. Eu ţi-aş recomanda să ţi-l faci şi tu
Cel mai bine si mai sigur ar fi sa te duci la medicul de familie sa te informezi si ai scapa de frica.
Ehh aiurea cu gripa asta, din cate stiu cei care au murit de gripa asta aveau si alte bolimai bine mananci fructe si legume te speli des si te feresti de aglomeratie.Eu unul nu fac vaccinul .Nu are rost sa te sperii degeaba nu ai vazut la tv cati oameni sau dus sa isi faca vaccinul? cred ca tot bucurestiul are vaccinul facut
Mai si eu am facut vaccinul. Daca vaccinul provoca astfel de boli medicii nu il mai aprobauNu e cazul sa te sperii.Toata familia mea la facut.
funnygirl întreabă: