| Floreenofficial a întrebat:

Buna! Mama zice sa merg la salon că cunoaște ea o fata care mă poate ajuta cu unghia mare de la degetul mare de la piciorul stâng care e desprinsă dar totuși capătul e prins în carne, în deget.As vrea sa scap de aceasta unghie rea,am tras eu de ea acum câteva minute dar nu am reușit să o scot.Voi ce părere aveți, ce sa fac? Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

Pai si de ce nu mergi?

11 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Trebuie sa ajungi la salon neapărat cînd cu o foarfeca mai sănătoasă, cu virfuri ascuțite poți taia tu sau mama ta unghia? Dati bani pe ceva ce se poate face foarte simplu...

| cristimihailov a răspuns:

Mergi la doctor.
Stii cate bacterii mai traiesc pe acolo?

Faci o infectie de zile mari.

| Goete a răspuns:

Adica parerea noastra conteaza mai mult decat cea a mamei tale?
Daca fata asta te poate ajuta du-te la ea, daca nu la medic
Sau sa-ti spunem noi stai linistit, vopseste-ti-o in rosu si gata?

| Nirvanaaa a răspuns:

Pai mergi la salon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost operat de 3 ori la degetele de la picioare pentru unghie incarnata, mergi sa te rezolve nu sta asa, sa nu ajungi la operatie.

| Floreenofficial explică (pentru anonim_4396):

Eu am fost operat de doua ori!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Floreenofficial):

Daca iar ai facut la a celasi deget inseamna ca nu ai fost operat cum trebuie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă poți să o smulgi pune apoi apă oxigenată sau betadină.Nu ai reușit pentru că nu ai folosit patent. Fata aia are patent și poate drujbă și te va ajuta cu unghia.

| LaviniuA a răspuns:

Du-te poate fata iti face si un masaj intre degete cum le place unora laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru LaviniuA):

Cui ii place asa ceva?

| Cksihja a răspuns:

Cred că nu ar mai trebui să mai porți încălțăminte strâmtă.