| Anduuu a întrebat:

Mamei mele i-au iesit tot felul de bubite pe maini si pe genunchi...Eu am zis ca este o alergie si ea mi-a spus ca duminica a carat niste balarii cu mana, dar eu am banuit ca o alta cauza poate fii pestele fiindca tatal meu a venit recent din delta dunarii si au gatit bors de peste! Bubitele sunt cu lichid, micute si sunt pe anumite parti de piele si pielea este rosie! Ea nu poate fii invoita de la servici. ce sa faca? V a rog putin ajutor, ceaiuri, pastile, creme sau...doctor?:-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Nu te speria, e o alergie sau sunt de la caldura si transpiratie.
Pai zi sa se dea cu o pudra mentolata, sa ia claritine o crenma cu glicerina.
pup":*

7 răspunsuri:
| Andreea_8316 a răspuns:

laughing varicela daca sunt cu lichid este varicela ar fi mult mai bine sa mearga repedeee ma doctor

| Tobiii a răspuns:

Sunt basici cu apa...Sa intepe cu acul putin si sa stoarca lichidul acela pana iesi de tot, apoi sa astepte sa treaca, sau sa isi cumpere o crema pentru maini, daca zici ca sunt rosii

| Channa a răspuns:

Si eu am destul de des asemenea probleme, poate sa foloseasca o crema probabil ca e o alergie si pastile, eu iau claritine dar daca nu se retrag ar trebui sa mearga la dermatolog...

| Gabytzuu001 a răspuns:

Cel mai bine este sa se duca la doctor.
Sa nu fie vreo intepatura de la o insecta.am auzit ca, "capusa" sau cum s-o numi este foarte periculoasa.Sa se duca cat mai repede la doctor.

| Anduuu explică:

Va multumesc tare mult! o sa incerce cu claritine si daca nu ii vor trece.DOCTOR!

| club13medicalstuff a răspuns:

Eu zic ( si cel mai bine ar fi ) sa te vada un dermatolog daca problema persista

| EmaS a răspuns:

Cu siguranta a facut alergie.Eu iau o pastila pe zi si nu mai am treaba.Am inteles ca se face si test ca sa se afle la ce esti alergic, dar multi mi-au spus ca au facut testul, si tot nu au descoperit la ce sunt alergici.Pastilele se numesc xyzal 5 mg.Ti le recomand cu multa caldura.