| Andrei9887andy a întrebat:

Bună mămici.A mai rămas cineva însărcinat imediat după o naștere naturala.Care ar fi riscurile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Da, este posibil. Riscuri sunt multe dar cam astea sunt cele mai rele:Creșterea riscului de avort spontan sau naștere prematură. Deficit de nutrienți pentru mamă și făt.Recuperare incompletă a uterului. Posibile complicații la naștere
Ideal, medicii recomandă un interval de cel puțin 12-18 luni între sarcini pentru o recuperare optimă. Discută cu un medic pentru evaluare și sfaturi personalizate.

| SuNaM a răspuns:

Nu sunt mamica, sunt tatic, dar da..inafara de faptul ca este posibil, probabilitatea este mult mai mare. Asta am patit eu cu sotia mea. Imediat dupa nasterea naturala, uterul ramane deschis o perioada buna de timp pana se inchide usor la loc. Ce insemna asta? Caile sunt deschise lucru care insemna ca ejacularea nu se mai petrece pe colul uterin, ea impinge sperma direct in uter de unde le este mai usor spermatozoizilor sa urce prin trompe. Ovule oricum ai din plin..deci da...practic prima menstruatie de dupa ce nasti elimina ovulele care erau deja fertile de dupa nastere..deci imediat dupa nastere esti fertila.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu a rămas nimeni însărcinat vreodata!
Cati ani ai, baiatule?

| gabicoo a răspuns:

Băieții nu rămân.