Mai redu din dulce şi mănâncă fructe în loc.E foarte bine că faci mişcare.Şi nu uita că poţi face diabet de la dulciuri chiar dacă faci mişcare.
Fi sigura ca nu o sa patesti nimic. Atata timp cat faci miscare, nu mananci de la fast food si nu mananci dulciuri din comert, decat dulciuri de casa, eu unul nu cred ca vei patii ceva. Bafta.
Nu zice nimeni sa nu consumi dulciuri dar nu in excces...fructele contin foarte multe vitamine! Miscarea este ok! Multa sanatate
E bine ca faci miscare dar nu mai manca dulciuri poti face diabet si este foarte greu cu el. Trebuie sa mananci o data pe zi o bomboana! Sper ca ti-am fost de folos!
Nu stiu...probabil daca mai adaugi o zi in care mananci fructe in loc de dulciuri si vei continua sa faci miscare, va fi bine! FUNDA?
Poti lua in greutate foarte mult cu atatea dulciuri..la 14 ani! Esti in crestere...
Consumul asta de zahar rafinat (care se regaseste in dulciurile preparate industrial) este cel mai daunator. Mai bine mananci dulciuri facute in casa. Acest consum poate duce in timp la numeroase afectiuni cum ar fi diabetul zaharat sau dislipidemia.